Cap D'antibes Beach Hotel

En fransk hotellperle: Cap d'Antibes Beach Hotel

Perfekt hvis dere ønsker å være Sophia Loren og Cary Grant for en helg.

EN LITEN BIT AV HOLLYWOOD PÅ RIVIERAEN:  Cap d'Antibes Beach Hotel er en drøm å bo på - og perfekt for en romantisk langhelg, eller venninnetur.
EN LITEN BIT AV HOLLYWOOD PÅ RIVIERAEN: Cap d'Antibes Beach Hotel er en drøm å bo på - og perfekt for en romantisk langhelg, eller venninnetur. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

 For mange er en helg i Sør-Frankrike et besøk til Nice eller Cannes. Men er du en ekte hotellentusiast og elsker Summer Beach Wellness på sitt beste skal du velge det bortgjemte hotellet helt ved stranden nesten ytterst på vakre Cap D´Antibes. Skulle du være så heldig å ankomme med helikopter, så ser du ikke hotellet fra luften fordi taket er dekket med gress. Det går i ett med naturen og er nærmest usynlig. Men selv om UberCopter nå er en mulighet, blir det heller en biltur langs den vakre kystveien til magiske Cap d'Antibes Beach Hotel (se bilder lenger nede i saken). 

De mest fortryllende kveldene på den franske rivieriaen foregikk akkurat der vi skulle tilbringe vår romantiske langhelg. Da var det jo bare å tre inn i rollen som Sophia Loren og Cary Grant da. Og det gjorde vi.

Jeg elsker hoteller med en god historie og for over 60 år siden var det en kjent restaurant der hotellet ligger i dag drevet av Camille Rayon som var en stor helt av den franske motstandsbevegelsen. Han drev en ettertraktet restaurant som var kjent for sin autentiske mat og legendariske bouillabaisse. I restauranten frekventerte Hollywood-personligheter som Brigitte Bardot, Sophia Loren og Cary Grant. Og det var her den franske musikkprodusenten Eddy Barclay innviet sine legendariske fester. Rayon-familien utvidet restauranten etterhvert til å bli en nattklubb med konsertsal med plass til 1000 gjester, et utendørsbasseng og en bowlinghall. Og rundt 1960 var det glanstider i Juan Le Pins og stedet ble en møteplass for alle som deltok under Cannes Film Festival. Svarte amerikanske biler rullet foran inngangen og ut kom kvinner i glamorøse aftenkjoler som snart danset etter jazztoner ved stranden. De mest fortryllende kveldene på den franske rivieriaen foregikk akkurat der vi skulle tilbringe vår romantiske langhelg (planlegger du kjærlighetstur? Sjekk ut dette norske drømmehotellet også!). Da var det jo bare å tre inn i rollen som Sophia Loren og Cary Grant da. Og det gjorde vi. Vi ble møtt med et glass champagne ved innsjekk, en petit og elegant resepsjonist som fortalte med stor iver at hotellet har akkurat blitt renovert av den kjente arkitekt og interiørdesigneren Sybille de Margerie. 

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer