Permisjon fra jobb

Eva ga seg selv tidenes 50-årsgave

– Det var utrolig deilig å bare ha en kontainer med eiendeler og ingenting annet. Jeg unner flere å leve så ansvarsløst.

UNIK FEMTIÅRSGAVE: Eva har tidligere feiret runde fødselsdager med store vennefester, men da hun fylte 50 ønsket hun å markere dagen på en helt annen måte. FOTO: Privat
UNIK FEMTIÅRSGAVE: Eva har tidligere feiret runde fødselsdager med store vennefester, men da hun fylte 50 ønsket hun å markere dagen på en helt annen måte. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Livet kan inndeles i ulike kapitler. Etter barndommen starter mange av oss kapittelet «ung voksen», som ofte innebærer frihet til å endelig kunne bestemme over sin egen hverdag.

Deretter velger noen å gå inn i kapittelet hvor de stifter familie. En minnerik, men også krevende periode, fordi man etter beste evne forsøker å sjonglere familie- og arbeidsliv.

Da Eva Lönn (54) var i slutten av førtiårene, hadde hun så smått begynt på det neste kapitlet i livet sitt. De to døtrene hennes var så godt som voksne, hun var nyskilt og hadde flyttet for seg selv.

Fra å ha hatt en hverdag som var fylt til randen med familie, jobb og aktiviteter, hadde hun nå plutselig masse tid til overs. Hva skulle hun gjøre med all denne fritiden?

– Tidligere bodde jeg i et stort hus med hage. I tillegg drev jentene mine med hester, så stell av hestene tok veldig mye av tiden vår. Da jeg ble skilt flyttet jeg til et nytt hus uten hage som ikke trengte oppussing, min yngste datter tok ansvar for hesten og plutselig hadde jeg ingenting å gjøre, forteller hun.

Ga seg selv en fantastisk femtiårsgave

I tillegg til å jobbe fulltid, driver Eva et eget foretak. I starten slår hun derfor i hjel tiden med å fordype seg i arbeid, og snart jobber hun like mye i helgene som i ukedagene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer