Fem steder å besøke om du elsker glamping!

Dette er den aller hotteste trenden på reisefronten om dagen.

Publisert
Sist oppdatert

Sommerferien er rett rundt hjørnet, og dersom du ikke allerede har lagt planer, er det absolutt ikke for sent å komme i gang! Men hva med å droppe de tradisjonelle hotelloppholdene for en eksotisk glampingtur?

Dersom du ikke har fått med deg hva glamping er for noe, kommer en liten forklaring her: rett og slett glamorøs camping!

Glampingtilværelsen byr på det lille ekstra, sammenlignet med vanlig campingtilværelse i bobil. Nei, her underdriver vi - glampinglivet byr faktisk på en real dose luksusliv - til tross for at man bor i telt, trehus og campingvogner!

Verden over finnes det ulike glampingtilbud, det handler bare om å finne det rette for deg. I Sverige, for eksempel, finnes flere luksusglampingsteder som mange barnefamilier reiser til - hvor både spa, lekeland og badestrand står i fokus.

Vi har også funnet fem eksotiske glamping-steder (se video i toppen!) som ligger et godt stykke utenfor Skandinavia, som absolutt er verdt å ta en titt på:

1. Portsalon Luxury Camping - Donegal, Irland
Unike telt med havutsikt! Om kvelden kan man delta på grillfest sammen med de andre gjestene, eller bare ligge i teltet, lese bok og høre på gresshoppene synge i sivet.

2. Treebones Resort - Big Sur, USA
På Big Sur-kysten ligger den idylliske oasen Treebones Resort, som består av sjarmerende runde telthus med en fantastisk utsikt. Her kan du blant annet bli med og luke i grønnsakshagen, utføre solnedgang-yoga eller få en deilig massasje i spaområdet.

3. Gorah Elephant Camp, Addo, Sør-Afrika
Nyt de deilige bungalow-teltene, og se opp for de søte elefantene som vandrer fritt i området rundt campen. Interiøret bærer preg av å være en blanding av kolonitid og safari, og på aktivitetsplanen står selvfølgelig safariturer - så sjansen for å se flere dyrearter enn elefantene er veldig stor!

4. The Caves, Negril - Jamaica
Dersom du elsker farger og turkist hav, er dette stedet for deg! Book et av de sjarmerende trehusene, som er malt i alle regnbuens farger. Og som navnet tilsier, stedet kan skilte med grotter med både barer og hot tubs.

5. Sandat Glamping Tents - Bali, Indonesia
Midt i jungelen ligger denne sjarmerende perlen, som tilbyr luksuriøse trehus-telt i et rolig og avsidesliggende område. Her finner du garantert hvilepulsen! Hva med en yogatime mens du hører på jungelens dyreliv suse forbi?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer