Versace Mansion:

Gianni Versaces berømte slott er blitt et luksushotell

Hvem ville du tatt med deg hit?

VERSACE MANSION: Det er ingen tvil om at oppholdet i dette luksushotellet kun er tilgjengelig for de færreste. FOTO: NTB Scanpix
VERSACE MANSION: Det er ingen tvil om at oppholdet i dette luksushotellet kun er tilgjengelig for de færreste. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Seriemorderen Andrew Cunanan myrdet Gianni Versace foran inngangspartiet til designerens slott i 1997, og nå blir det samme inngangspartiet fotografert av en rekke turister på daglig basis. Pssst, du kan lese hele historien om Gianni Versace her!

Nå kan den mest ivrige fansen imidlertid ta det hele til et nytt nivå ved å booke et rom i den luksuriøse villaen, som nå går under navnet Villa Casa Casuarina, melder abcnews.

LES OGSÅ: Her finner du verdens minste hotell

Stiv prislapp

Villaen ble i utgangspunktet bygget for oljearvingen Alden Freeman i 1930, og Versace kjøpte huset i 1992 for en prislapp på 2,95 millioner dollar, samtidig som han kjøpte hotellet ved siden av for 3,7 millioner dollar.

Deretter brukte designeren hele 32 millioner dollar på oppussing, og rev blant annet hele hotellet ved siden av, for å gjøre plass til et basseng, en hage, og en ekstra utbyggelse av villaen.

Versace gjorde dermed om alle de 24 leilighetene i villaen til 10 store suiter, og i dag kan altså turister sove i disse suitene, med en prislapp som starter på 1199 dollar per natt - noe som tilsvarer cirka 10 000 norske kroner.

LES OGSÅ: Nå kan du få en «Instagram-butler» til å ta feriebildene dine

I bildekarusellen under kan du se noen bilder fra en imponerende eiendommen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer