Hôtel Du Cap-eden-roc

Her er hotellet alle kjendisene besøkte i sommer

Og det var nødvendigvis ikke for å bo der!

POPULÆR DESTINASJON: Kjendisene strømmer til Hotel du Cap-Eden-Roc. Foto: Skjermdump fra Instagram / @realnamekamilla
POPULÆR DESTINASJON: Kjendisene strømmer til Hotel du Cap-Eden-Roc. Foto: Skjermdump fra Instagram / @realnamekamilla Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Akkurat som ulike sminke- og vesketrender oppstår via sosiale medier, legger vi også merke til at noen reisemål blir spesielt populære via bildedelingstjenester som Instagram. I sommer har nemlig den såklate «feed-en» vår flommet over av feriebilder fra et visst «hot spot» i Frankrike: Hôtel du Cap-Eden-Roc. Dette er på ingen måte et nytt hotell, men iløpet av de siste månedene har det virkelig blitt populært å besøke stedet.

I mai var det spesielt mange stjerner som tok turen til det eksklusive hotellet, og det var ikke uten grunn. Rundt disse tider var det nemlig duket for filmfestivalen i Cannes, og det skulle jo bare mangle at verdens største kjendiser fant det hotteste og mest luksuriøse hotellet å bo på under festlighetene. Vi snakker Kendall Jenner (21), Katy Perry (32), Emily Coco Rocha (28) og mange, mange flere.

LES OGSÅ: 14 AirBnB-perler du bare MÅ få med deg!

we cannes't

Et innlegg delt av KATY PERRY (@katyperry)

Populært blant nordmenn

Men det er ikke bare Kendall og Katy som vet hva som gjelder på hotellfronten om dagen. Du har sikkert sett at flere kjente, norske fjes har tatt turen til flotte Antibes i Frankrike denne sommeren. Nylig la Guri Schanke (55) ut et bilde foran det ekstravagante hotellet, mens vi også har sett at Pia Tjelta (39), Vanessa Rudjord (41) og Marte Krogh (42) har tilbragt deler av ferien her.

Hotellet har et fantastisk flott bassengområde hvor du kan knipse en hel del fine bilder, men fasaden til selve bygget har også blitt et populært sted å ta bilder foran. Her vil du finne flere Instagram-vennlige bakgrunner, men det vil koste deg. Nei, det koster deg nok ikke mye å bare besøke hotellet en dag, men skal du bo der må du forvente å punge ut.

En natt på Hôtel du Cap-Eden-Roc kan koste deg alt fra 560 til langt over 2000 euro natten. 2000 euro vil altså si over 18 000 norske kroner. Så dersom du er på jakt etter et superlekkert hotell med muligheter for å spotte kjendiser som Kris Jenner (61) (som nylig var der), er dette stedet for deg.

LES OGSÅ: Janne og Omar skulle kjøpe leilighet - endte opp med å selge alt de eide og reise på ubestemt tid

Et innlegg delt av piatjelta (@piatjelta)

Et innlegg delt av Phoebe Hveem (@pcgh)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer