Ski:

Her er Norges beste skisteder

Det finnes over 200 små og store skianlegg i Norge. Her er 10 av de største og mest populære.

SKIANLEGG: Her finner du en liste over 10 av de største skianleggene i Norge. FOTO: NTB Scanpix / SKIGEILO/ Ronny Frimann/ Runar Larsen/ Mari Bareksten/ Ola Matsson/ Nils-Erik Bjørnholt
SKIANLEGG: Her finner du en liste over 10 av de største skianleggene i Norge. FOTO: NTB Scanpix / SKIGEILO/ Ronny Frimann/ Runar Larsen/ Mari Bareksten/ Ola Matsson/ Nils-Erik Bjørnholt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1. Geilo og Vestlia

Geilo har i alle år vært fiffens foretrukne skisted, med fancy resorter, fine butikker og gode restauranter. Men ikke glem bakkene!

  • Anlegg: Dette er ikke ekstremkjørernes favoritt, men det finnes både svarte og ikke minst en god del røde løyper. Parkanleggene er blant landets beste.
  • Uteliv og restauranter: Geilos kanskje aller største attraksjon er sentrum, med masse koselige butikker, restauranter og puber. Bra afterski. Andre aktiviteter: Toppscore! Bli med på fatbikesykling i terrenget, ta en hundesledetur, kjør kjelke, eller gå langrenn.
  • Passer for: Alle. Bakkene er todelte med Vestlia på sørsiden av sentrum og Geilo Skisenter på nordsiden. Barnevennlig begge steder.

www.geilo.no

LES OGSÅ: Gaver til den eventyrlystne

2. Trysil

Norges største skisted lever virkelig opp til ryktet som et variert vintersted.

  • Anlegg: 31 heiser, 68 bakker. Arenaer for cross, barnebakker, kulekjøring og terrengparker. Også noen bratte bakker, som «Ekspert’n».
  • Uteliv og restauranter: Du når hele 30 restauranter med ski på beina! Usnobbete afterski, livligst er det på Laaven.
  • Andre aktiviteter: Her er 50 mil med langrennsløyper, ellers kan du sykle med fatbikes i snøen, dra på kanefart og hundesledetur – eller kose deg i et utendørs boblebad.
  • Passer for: Først og fremst familier, men også kjærestepar og vennegjenger.

www.skistar.com/trysil

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer