Ferie Med Venner

Her er spørsmålene du burde stille vennene dine før dere reiser på ferie sammen!

Slik unngår du kjipe situasjoner på ferieturen.

FERIE MED VENNINNE: Ferieturen kan være idyllisk, helt frem til det oppstår én eller annen konflikt som kan sette vennskapet på prøve. Foto: NTB Scanpix
FERIE MED VENNINNE: Ferieturen kan være idyllisk, helt frem til det oppstår én eller annen konflikt som kan sette vennskapet på prøve. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kalenderen viser endelig sommer, og det betyr blant annet sol, is, bading og spennende utflukter gode venner! Det er ofte knyttet store forventninger til ferieturene, men noen ganger kan man erfare underveis at vennskapet kan bli «satt på prøve» dersom man har ulike oppfatning av hvordan ting skal være. (PSST: Her er de vanligste årsakene til at venninner ender med «å slå opp»)

Kanskje noe som var viktig for deg er mindre viktig for venninnen din, eller man føler man gir mer enn den andre gir tilbake. Sånne ting kan ofte sette en stopper for den harmoniske ferieturen. 

- Man forebygger mange problemer ved å planlegge skikkelig i forkant. Hvilke forventninger har man? Har hver noen særlige ønsker? Skal man gå litt sammen og litt hver for seg? Pengebruk sånn cirka? Alkohol og søvn, ulike behov her? Husk at ikke alle passer til å reise sammen, man kan være gode venner på andre måter, sier psykolog Eva Tryti til KK.no.

LES OGSÅ: Slik kan du avslutte et vennskap på Facebook uten at personen legger merke til det

Det er derfor viktig at man setter seg ned i forkant av ferien og snakker om hvilke forventninger og ønsker man har. Vi har latt oss inspirere av Popsugar og har samlet sammen ni spørsmål som du burde stille reisepartneren din før turen, slik at ferien går mest mulig smertefritt:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer