Reise til Barcelona:

Her finner du byens beste burrata med tomater

Lurer du på hvor du skal spise, shoppe og feste i Barcelona? Her får du tips fra Christina Rovira Mollerup som bor i den vakre byen.

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer
Publisert

UTENDØRSLIV HELE ÅRET

– Moren min kommer opprinnelig fra Barcelona, så jeg har tilbrakt alle mine somre her, med den spanske delen av familien. Etter en ni måneders reise i Mexico og Guatemala i 2019 bestemte vi oss for å slå oss ned utenfor Danmark, fordi jeg hadde skapt en internettvirksomhet som kunne drives fra hele verden. Så hvorfor ikke Barcelona, når min mann også kunne få jobb i teknologibransjen her? sier webdesigner Christina Rovira Mollerup (34).

– Jeg elsker at man kan være utendørs hele året i denne byen. Jobben min er kreativ, og jeg samler inspirasjon når jeg går tur i de forskjellige områdene, særlig Grácia, eller sitter på en kafé og observerer mennesker som går forbi. Jeg er også ofte på stranden ved Vila Olimpica, mye fordi den gir en følelse av frihet, tid og ferie.

– Jeg er også veldig glad mitt eget område, Eixample, der bygningene typisk er fra slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet. Fasadene er utrolig vakre og detaljerte, så bare en rusletur i gatene er en opplevelse i seg selv. Jeg stopper ofte ved keramikkbutikken Workin In The Red Woods i Carrer Lluis Piados, som alltid har noe jeg selv kan bruke eller som jeg kan kjøpe som gaver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer