Reise:

Hit bør du reise i 2018, ifølge horoskopet ditt

Vi vil besøke alle stedene!

UT PÅ TUR: Horoskopet ditt forteller deg hvor feriene i 2018 bør gå. Foto: Scanpix
UT PÅ TUR: Horoskopet ditt forteller deg hvor feriene i 2018 bør gå. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er nok ikke de eneste som har begynt å planlegge årets reiser. Du har kanskje allerede tatt deg en liten tur på nyåret? Skulle det nå være sånn at du står fast og trenger litt inspirasjon, har du kommet til rett sted.

Refinery29 kom vi nemlig over en astrolog ved navn Janelle Belgrave som har delt hvilke steder du bør reise til i år, basert på horoskopet ditt! Dette høres sikkert litt rart ut for mange, men her i redaksjonen viser deg seg faktisk at det traff 100 prosent på en av våre kollegaer!

Stemmer det for deg?

LES OGSÅ: Nå kan overnatte i Gianni Versaces berømte slott

VANNMANNEN: 21. JANUAR - 18. FEBRUAR

2018 er året hvor alle Vannmenn skal gi slipp på tankene og vanene som gjør at du ikke klarer å slippe deg helt løs. Nå skal du kose deg! Planlegg en tur sammen med vennene dine - kanskje til OL-byen Pyeongchang? Det blir nok en tur dere sent glemmer.

En tur med vennene til Montreal i Canada er heller ingen dum idé. Ikke bare har byen mye å by på, men ønsker du litt «frisk luft» kan du ta med reisefølget opp Mount Royal!

Pyeongchang Foto: Scanpix
Pyeongchang Foto: Scanpix Vis mer
Montreal Foto: Scanpix
Montreal Foto: Scanpix Vis mer

FISKENE: 19. FEBRUAR - 20. MARS

I år er året hvor Fiskene bør besøke spennende byer som Melbourne i Australia og Mexico City i Mexico. Destinasjonene er langt unna, men akkurat nå trenger Fiskene å komme seg bort litt! Byene er fulle av spennende opplevelser, vann, parker, nattklubber, museer, uteliv og gode restauranter.

LES OGSÅ: 5 vidunderlige vinterdestinasjoner i Norge!

Melbourne Foto: Scanpix
Melbourne Foto: Scanpix Vis mer
Mexico City Foto: Scanpix
Mexico City Foto: Scanpix Vis mer

VÆREN: 21. MARS - 20. APRIL

Astrologen forteller at Væren trenger å komme seg ut og lære å nyte sitt eget selskap. Hun forteller også at du kommer til å føle deg som en helt ny person i 2018. Derfor anbefaler astrologen deg å dra på en solo-ferie i år.

For eksempel til Phu Quoc i Vietnam! Her kan du nye late dager ved stranden og deilig sjømat. Ønsker du mer fart og spenning kan en tur til Boulder, Colorado, være noe for deg. Her kan du klatre i de vakre fjellene eller gå de mest fantastiske turene.

Phu Quoc Foto: Scanpix
Phu Quoc Foto: Scanpix Vis mer
Boulder Foto: Scanpix
Boulder Foto: Scanpix Vis mer

TYREN: 21. APRIL - 21. MAI

Du liker å være for deg selv, men i år trenger du å komme deg ut av komfortsonen. Ifølge astrologen er dette året for deg til å prøve noe nytt. «Deilig mat, utmerket vin og utsikter som tar pusten fra deg er noe for deg», sier astrologen.

Og hvis det er et sted som tar pusten fra deg, er det Paros i Hellas! Hvem vil vel ikke sitte ved havnen og bli servert sjømat mens utsikten din er blått hav og hvite hus? Det er heller ikke så dumt å dra til vinområdet i Paso Robles i California. Her er det nok av god vin og fin utsikt!

Paros Foto: Scanpix
Paros Foto: Scanpix Vis mer
Paso Robles Foto: Scanpix
Paso Robles Foto: Scanpix Vis mer

TVILLINGEN: 22. MAI - 21. JUNI

Astrologen mener at 2018 er et år hvor Tyren bør komme seg ut og omgi seg med den lokale befolkningen. Finn fram ordboka og book deg inn på et hostell - det blir garantert litt av en opplevelse!

Og hvis det er en by som er full av kultur og sjel, så er det Marrakech. Her kan du vandre rundt i timesvis i herlige marked og snakke med spennende mennesker. San Francisco er også en super destinasjon dersom du ønsker litt av alt.

LES OGSÅ: Dette bør du gjøre på roadtrip i Italia!

Marrakech Foto: Scanpix
Marrakech Foto: Scanpix Vis mer
San Francisco Foto: Scanpix
San Francisco Foto: Scanpix Vis mer

KREPSEN: 22. JUNI - 22. JULI

Ifølge astrologen trives Krepser på steder som minner dem om slik det er hjemme. Hun tipser blant annet om å reise til Bodrum i Tyrkia hvor både Hollywood-stjerner og kongelige ferierer. Her kan du kose deg på stranda eller oppsøke livet i sentrum.

På Boca Chica i Den Dominikanske Republikk finner du en hyggelig befolkning som tar deg imot med åpne armer - noe som er viktig for Krepsen. En nydelig sandstrand og turkis vann er heller ikke feil.

Bodrum Foto: Scanpix
Bodrum Foto: Scanpix Vis mer
Boca Chica Foto: Scanpix
Boca Chica Foto: Scanpix Vis mer

LØVEN: 23. JULI - 23. AUGUST

Sjenerøs, leken og original er tre ord astrologen mener beskriver Løver, og dere bør derfor oppsøke steder som lar dere vise fram dette. Festivaler, konserter eller gallaer er noe dere bø dra på dette året!

Hvorfor ikke bare begynne med den største festen som finnes? Å dra på Carnival i Rio de Janeiro er nok noe mange ønsker å gjøre iløpet av livet sitt. Og nå viser det seg at 2018 er året - hvert fall for Løvene. Vil du ta festen videre, er Miami et fantastisk sted å dra til. Her er det moro fra morgen til kveld!

Rio de Janeiro Foto: Scanpix
Rio de Janeiro Foto: Scanpix Vis mer
Miami Foto: Scanipx
Miami Foto: Scanipx Vis mer

JOMFRUEN: 24. AUGUST - 23. SEPTEMBER

Ifølge astrologen liker Jomfruer å skrive to-do-lister. Reisene dine er ofte godt planlagte og du elsker steder som byr på kunst, museer og arkitektur. «Det beste du kan gjøre når du skal på tur, er å lage en liste over alt du vil se og holde deg til den», sier astrologen.

Jaipur i India er et fantastisk sted. Søker du etter «pink city» kommer du til å forstå hvorfor Instagram-kontoen din raskt kommer til å bli full av feriebilder fra Jaipur. Ifølge astrologen bør du også ta en titt på Manchester i England. En by som er i full blomst og som er perfekt for deg som ønsker å finne ut av hva byer har å by på.

Jaipur Foto: Scanpix
Jaipur Foto: Scanpix Vis mer
Manchester Foto: Scanpix
Manchester Foto: Scanpix Vis mer

VEKTEN: 23. SEPTEMBER - 23. OKTOBER

I år er det viktig at Vekten klarer å finne en balanse mellom hva du vil ha ut av en tur og hva de du reiser med vil. «Husk at noen ganger kan kompromiss føre til en vinn-vinn situasjon», forklarer astrologen.

I Hokkaido i Japan vil du være omringet av vakker natur både du og reisefølget kommer til å elske! Det samme gjelder Praha - og dette er også en super destinasjon om du reiser på budsjett.

LES OGSÅ: Her er Jakob Oftebros beste København-tips!

Hokkaido Foto: Scanpix
Hokkaido Foto: Scanpix Vis mer
Praha Foto: Scanpix
Praha Foto: Scanpix Vis mer

SKORPIONEN: 24. OKTOBER - 22. NOVEMBER

I 2018 mener astrologen at Skorpioner trenger å starte året med blanke ark. Hun anbefaler deg derfor å ta en tur til et sted som vil gjøre godt for sjela di. Island er et av disse stedene, men hun tipser om å oppsøke andre steder enn den Blå Lagunen.

Ta en titt på Fluðir! Denne lille bygda er kjent som «Den Hemmelige Lagunen» og brukes mest av lokalbefolkningen. På vinteren kan det også hende du får se Nordlyset mens du tar deg et bad i lagunen! «The Red Rock Country» i Sedona, Arizona, byr også på vakre omgivelser. Her kan du gå på turer som vil ta pusten fra deg og se på luftballongene som flyter over himmelen.

Sedona Foto: Scanpix
Sedona Foto: Scanpix Vis mer
Fludir Foto: Scanpix
Fludir Foto: Scanpix Vis mer

SKYTTEN: 23. NOVEMBER - 21. DESEMBER

Skytten trenger å kose seg og ha det gøy i 2018! Ifølge astrologen er du ikke på utkikk etter destinasjonene «alle» drar til, men heller det å åpne sinnet ditt og oppsøke nye steder.

Hun tipser om både Zagreb i Kroatia og New Orleans i USA som steder som vil gjøre akkurat dette for deg. I den amerikanske storbyen finner du også festivalen Mardi Gras, som absolutt er noe du bør få med deg iløpet av livet!

Zagreb Foto: Scanpix
Zagreb Foto: Scanpix Vis mer
New Orleans Foto: Scanpix
New Orleans Foto: Scanpix Vis mer

STEINBUKKEN: 22. DESEMBER - 20. JANUAR

Humøret til Steinbukken er kanskje litt mer seriøst enn vanlig, så pass på å få tatt deg en ferietur i ny og ne for å lette litt på trykket. «Du må lære deg å slappe mer av. La noen andre planlegge turen slik at du får slippe», sier astrologen.

Berlin er byen for deg som vil oppleve god mat, god underholdning, herlig shopping og sightseeing. Ønsker du en liten utfordring på turen kan du også prøve å komme deg inn på nattklubben «Berghain». Det er så å si umulig å komme inn der! New York er også stappfull av muligheter og du kan umulig kjede deg her! Det perfekte stedet for deg som trenger å tenke på noe annet enn jobb og skole.

LES OGSÅ: Her er dagene du bør ta fri i 2018

Berlin Foto: Scanpix
Berlin Foto: Scanpix Vis mer
New York Foto: Scanpix
New York Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer