Hotel Brosundet

Hotel Brosundet i Ålesund er en skjult perle

Perfekt for jenteweekend eller kjærlighetstur, med eget «kjærlighetsrom» i Molja Fyr.

HOTEL BROSUNDET I ÅLESUND - MOLJA FYR: Ytterst på moloen, kun 5 minutters gange fra hotellet ligger Molja Fyr. Fyret har fått status som «kjærlighetsrommet» og rom 47.  Foto: Hotel Brosundet
HOTEL BROSUNDET I ÅLESUND - MOLJA FYR: Ytterst på moloen, kun 5 minutters gange fra hotellet ligger Molja Fyr. Fyret har fått status som «kjærlighetsrommet» og rom 47. Foto: Hotel Brosundet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi reiste til Ålesund helt uvitende om at vi skulle få en hotellopplevelse utenom det vanlige. Få velger kanskje byen som et sted å dra for en jenteweekend eller kjærlighetstur, da ofte London eller Paris står øverst på ønskelisten. Men overrask deg selv med en tur til jugendbyen som har et av landets vakreste bysentrum og et fantastisk bra hotell, Hotel Brosundet. 

LES OGSÅ: 10 fantastiske reisemål verdt et besøk i år

Resepsjonisten ville tydeligvis ikke vi skulle legge oss sultne, så hun hadde holdt av to tallerkener av den beste fiskesuppen vi har smakt på lenge, og avslutningen; en herlig ostekake hvor oppskriften er en godt bevart hemmelighet.

Eiere Knut og Line Flakk visste at for å skape et sted for drømmer, måtte de verdsette og ta vare på historien, men pakke den inn i vår tids design og komfort. De har reist verden rundt og bodd på unike hoteller - og mye av oppskriften for verdens beste hoteller er ikke bare kvaliteten og servicen hotellet leverer, men nettopp at det ligger en egen interesse fra eiere om å videreutvikle hotellet og konseptet; de har en genuin interesse i å levere et bra produkt til gjestene. Dette gjør at de som jobber på hotellet også  verdsette og behandler det som sitt eget hjem - fordi eierene gjør det. Det handler om å bry seg, og det er akkurat dét de ansatte på Hotel Brosundet gjør, de bryr seg!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer