Instagram-butler:

Hotell introduserer «Instagram-butlere»

Nå kan du få en «Instagram-butler» til å ta feriebildene dine til et nytt nivå

FARVEL, SELFIE: Et hotell i Maldivene tilbyr nå en tjeneste hvor du kan få med deg en Instagram-butler rundt på øya og finne de beste foto-mulighetene. Foto: Scanpix
FARVEL, SELFIE: Et hotell i Maldivene tilbyr nå en tjeneste hvor du kan få med deg en Instagram-butler rundt på øya og finne de beste foto-mulighetene. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ja, du hørte rett. Et hotell i Maldivene ved navn «Conrad Maldives Rangali Island» introduserer nå en såkalt «Instagram Trail». Hotellet tilbyr gjestene sine egne «Instagram-butlere» som tar deg med på de beste stedene på øya for det perfekte bildet! Psst: 4 dager i NYC. Et tettpakket program. Funker det?

«Flere reiseglade mennesker utvikler stadig fotoferdighetene sine og er ofte på jakt etter de beste stedene å ta bilder. Derfor har vi introdusert en «Instagram Trail» rundt hotellet med kunnskapsrike ansatte som hjelper gjestene å oppdage de mest foto-vennlige stedene», skriver hotellet på sin nettside.

Du kan få med deg en såkalt Instagram-butler som blant annet kan ta deg med til enden av øya hvor du kan huske på en «Undholi» (en huske fra Maldivene) mens solen går ned rett foran deg.

LES OGSÅ: Vet du ikke når du skal ta ferie neste år? Her er dagene du bør ta deg fri

RETT UT PÅ INSTAGRAM: At profilen på Instagram skal se pen ut, er det nok mange som er opptatt av - og flere og flere som blir det! Foto: Scanpix
RETT UT PÅ INSTAGRAM: At profilen på Instagram skal se pen ut, er det nok mange som er opptatt av - og flere og flere som blir det! Foto: Scanpix Vis mer

Tror mange storbyer vil innføre dette - på kort tid

Men som sagt må du altså ta turen til Maldivene for å teste ut Instagram-tjenesten. Siri Løining, merkevaredirektør for The Thief, Amerikanlinjen & Somerro House, forstår godt hvorfor de har innført «Instagram Trail» og tror konseptet vil finne veien til Europa ganske så raskt.

- Jeg tror absolutt dette kommer til å utvikle seg og bli større. Dersom Instagram-butlere kan levere på temaer, altså om du er interessert i arkitektur, natur, interiør eller mat, for eksempel, så kan opplevelsene tilpasses det du vil se og få med deg, sier Løining.

Løining roser også hotellbransjen for at de tør å ta føringen her og kommer opp med konsepter som er tilpasset dagens reisende.

- Ideen er kjempegod. Vi ønsker lokale opplevelser og å se steder som er unike. Hvis Instagram-butleren kan ta deg med dit og sørge for at du får gode bilder, så er det nok flere som heller vil betale for det enn for en tradisjonell guide som tråkker opp de samme turistrutene for alle.

Få også med deg denne: 5 tips til en budsjettvennlig ferie

Hun trekker også frem en annen side ved saken som mange nok har tenkt på i dagens teknologiske samfunn.

- Med en Instagram-butler kan man gjøre unna en god sightseeing-runde, få tatt noen fine bilder og heller brukt resten av ferien på å kun ha øyne for hverandre uten en telefon i hånda. Jeg tror mange storbyer kommer til å innføre dette på kort tid.

Til info: Hvor mye tjenesten koster er ukjent, men KK har forsøkt å komme i kontakt med «Conrad Maldives Rangali Island» for en kommentar.

LES OGSÅ: Her er Jakob Oftebros 5 beste København-tips!

I MALDIVENE: Reiseekspert Siri Løining har selv besøkt ferieparadiset. Foto: Privat
I MALDIVENE: Reiseekspert Siri Løining har selv besøkt ferieparadiset. Foto: Privat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer