Tripadvisor

Insidertipsene som kan sikre deg fantastiske hotellkupp!

Bør du stole på Tripadvisor, og er Hotels.com eller Hotwire.com best?

HOTELLKUPP: Hvordan finne de beste hotellene til de beste prisene? KK.nos reiseekspert Siri Løining vet råd.  Foto: Per Ervland
HOTELLKUPP: Hvordan finne de beste hotellene til de beste prisene? KK.nos reiseekspert Siri Løining vet råd. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Påskeferien er et tilbakelagt kapittel (snufs), men for de av oss som er litt ferieglade, er det jo bare å begynne å planlegge neste – det er nemlig ikke så veldig lenge til det er SOMMERFERIE (hurra!!). Har du begynt å tenke så smått på hvor du vil dra i sommer, eller din neste ferie, så har du sikkert også pludret litt i forhold til bo og mulige hotellalternativer.

Og her har Siri Løining, KK.nos nye reiseekspert (sjekk hennes ukentlige hotellspalte på KK.no fra torsdag 7. april - da får du tips om Stockholms beste hotell) noen gulltips til deg.

For det er jo litt hyggelig å bo ålreit når du først skal på ferie og kose deg, og hva om man kan kombinere det OG gjøre en god deal, i samme slengen? Ikke umulig ifølge Siri. Nedenfor får du noen av hennes aller beste tips.

- Har du funnet en bedre pris på en tredjepartskanal, bør du heller opplyse hotellet om det, for å høre om de vil matche prisen du har funnet. Det er et insidertips!

Først ut er dette med bestilling av hotell via søkemotorer. For i jungelen av Tripadvisors, Finn og Hotels.com – hva er egentlig best?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer