KittenBnB:

Leier du denne leiligheten får du kattunger med på «kjøpet»

Ser ut som vi må til Hoboken, New Jersey, ganske snart.

KITTENBNB: Amerikanske Jess Thorens leier ut leiligheten sin under navnet KittenBnB - nettopp fordi katter er en del av leieprisen. Foto: Scanpix
KITTENBNB: Amerikanske Jess Thorens leier ut leiligheten sin under navnet KittenBnB - nettopp fordi katter er en del av leieprisen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Utleienettstedet AirBnB tilbyr alt fra bortgjemte hytter på fjellet til store villaer i solfylte California. Privatpersoner leier altså ut sine hytter og hus for å få inn noen ekstra kroner, eller for å kanskje vise frem sine flotte steder.

Noen av disse stedene er ganske spesielle. Nylig kom vi over Jess Thorens utleieobjekt. Selve leiligheten i Hoboken, New Jersey, ser helt fin og vanlig ut, men det er selvfølgelig noe helt spesielt med stedet.

nettsiden til Jess og hennes leilighet forteller hun om at det hele begynte med at hun ønsket seg et kjæledyr. Hun hadde lenge hatt lyst på en hund, men tiden strakk dessverre ikke til. Derfor tenkte hun at en katt kunne passe bedre, så hun adopterte en kattunge.

«Det endte med at jeg forelsket meg i det å hjelpe kattunger. Hvordan går det an å ikke bli det? Det finnes ikke noe vakrere enn å se en tidligere sjenert, redd og sulten kattunge lære seg å stole på noen, være glad i noen og å leke», står det på nettsiden.

Nettsiden og Instagramkontoen hennes har begge fått navnet «KittenBnB». Et ordspill på kattunge og AirBnB. På Instagram har Jess snart 100 000 følgere.

Her deler hun videoer av de mange søte kattene som bor hos henne. De bor hos henne helt til hun adopterer kattungene bort.

«Jeg har fremdeles ikke et eget kjæledyr, men jeg har reddet over 100 kattunger!»

Flere trodde at KittenBnB kun var tiltenkt disse kattene, men du kan faktisk leie leiligheten til Jess. På nettsiden sin forteller hun at hun på denne måten kan introduserer folk for det å være fosterfamilie for katter, og samtidig sosialisere kattene hun har der.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer