Sykkelferie:

Louise og Mario snekret egen sykkel-campingvogn

Vognen er kun bygget av gjenbruksmaterialer og totalkostnaden ble bare 200 kroner.

KLAR FOR NORGESFERIE: Med hjemmesnekret sykkel-campingvogn er Louise og Mario klar for å utforske Norge i sommer. FOTO: Privat
KLAR FOR NORGESFERIE: Med hjemmesnekret sykkel-campingvogn er Louise og Mario klar for å utforske Norge i sommer. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Louise Tellmo (34) og Mario Andrade (35) er hekta på sykkelferie og har vært på flere langturer sammen.

Det svenske paret, som er bosatt i Norge, har blant annet syklet helt ned til Wien på Eurovelo som er Europas egen «motorvei for sykler». Underveis overnattet de i telt på campinger og på rasteplasser.

Paret elsker også å utforske Skandinavia på to hjul og ønsket seg et alternativ til telt, da været som kjent ikke er like stabilt på disse kanter som lenger sør i Europa.

– Selv om teltet vårt har regnbeskyttelse kan det bli veldig slitsomt når det øser ned. Vi hadde derfor lyst på en slags trailer som vi kunne oppbevare sakene våre i og bare hoppe inn i ved regnvær. Det endte med at vi bestemte oss for å snekre en sykkel-campingvogn, sier Louise med et smil.

Bygd av gjenbruksmaterialer

Inspirasjonen fant de i gjør-det-selv filmer på YouTube hvor mange har bygget vogner av metall, plast eller kryssfiner.

Men for å gjøre det så miljøvennlig og rimelig som mulig, bestemte Louise og Mario seg for å ta utgangspunkt i materialer de allerede hadde fra før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer