The Connaught London

Møt KK.nos nye reiseekspert Siri Løining : - Jeg er den ultimate hotellnerden

41-åringen var med på å starte opp The Thief og har vært hotellsjef på Grand. Nå deler hun sine hotteste hotelltips med DEG!

KK.NOS NYE HOTELL- OG REISEEKSPERT: Siri Løining er KKs nye reiseekspert, og deler sine beste tips med deg.  Foto: Per Ervland
KK.NOS NYE HOTELL- OG REISEEKSPERT: Siri Løining er KKs nye reiseekspert, og deler sine beste tips med deg. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reiser er noe vi nordmenn er ekstremt opptatt av og bruker mye penger på hvert eneste år. For hva er vel egentlig bedre enn å sette seg på et fly og komme seg vekk fra alt av mas og kjas her hjemme? Og vi blir stadig mer kresne på hva vi liker og ikke liker, feriemessig. Vakre omgivelser, spennende opplevelser, deilig mat, god service og bra bosteder er noe vi vet å sette pris på, og helst til ålreite - «ikke blakke deg helt»-priser. 

Men av og til kan det være vanskelig (og ikke minst tidkrevende) å finne de beste tilbudene, eller stedene å dra. Og hva er vel da bedre enn de gangene man får servert noen skikkelig gode «insider»-tips fra en som har vært der du drømmer om å dra, og som vet om ALT det kuleste og beste på dette stedet? Vi i KK.no-redaksjonen elsker hvert fall det, og derfor har vi fått med oss Siri Løining (41) på laget!

Som tidligere hotellsjef på Grand Hotel i Oslo og en av dem som var med på å starte opp The Thief, har Siri lang erfaring fra reiselivsbransjen. Privat er hun også lidenskapelig opptatt av hoteller – og har besøkt nesten alle av de mest kjente og prisvinnende destinasjonene verden over. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer