Reise:

Nå åpner Nutella-hotellet

Sjokoladepålegget åpner dørene for et fåtall Nutella-fans i januar 2020.

EN DRØM? I januar åpner Nutella dette pop up-hotellet i California. Foto: Nutella
EN DRØM? I januar åpner Nutella dette pop up-hotellet i California. Foto: Nutella Vis mer
Publisert

Er du glad i sjokoladepålegg? Da har nok drømmen din gått i oppfyllelse. Nutella skal nemlig åpne et hotell i Napa Valley i California. Hotellet har fått navnet Hotella Nutella.

Vi har blitt ganske vant til såkalte pop up-butikker som dukker opp her og der i en begrenset periode, men nå er det altså hotellenes tur til å «poppe opp».

Nutella har stelt i stand en konkurranse hvor man kan vinne en helg på deres hotell i vindistriktet Napa Valley i januar 2020. På nettsiden til Hotella Nutella står det at premien består av transport og overnatting for to personer, samt en enestående og kreativ frokostopplevelse. Og hvem vet - kanskje finnes det et nutella-basseng der?

På Instagramkontoen sin har Nutella sluppet flere bilder og videoer rundt hotellet. De har blant annet delt bilder av kjente kokker og bakere. Mye kan tyde på at gjestene på Hotella Nutella får opplevelse noen av deres kreasjoner.

I kommentarfeltet har flere sjokoladepålegg-elskere delt sin glede. «En drøm som går i oppfyllelse» og «er dette ekte?» er blant kommentarene.

Foto: Nutella
Foto: Nutella Vis mer

Det hele høres jo ut som en drøm og man vil jo melde seg på konkurransen umiddelbart, men så lett skulle det selvfølgelig ikke være.

Etter å ha ramset opp den fantastiske premien og vist frem bilder av nutella-hotellet, står det nederst at dette kun er for innbyggerne av de 50 amerikanske statene.

Forhåpentligvis forstår Nutella hvor attraktivt dette er for nutella-elskere utenfor USA og bestemmer seg for å åpne flere hoteller rundt om i verden.

Foto: Nutella
Foto: Nutella Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer