Overnatting Paris

Overnatt som Beyoncè og Jay Z

Nå får også du muligheten til å overnatte sammen med Mona Lisa.

EN NATT PÅ MUSEET: Det er ikke mange (faktisk vet vi bare om disse to) som har fått Louvre-museet i Paris for seg selv. Men nå kan du også! FOTO: Skjermdump Youtube
EN NATT PÅ MUSEET: Det er ikke mange (faktisk vet vi bare om disse to) som har fått Louvre-museet i Paris for seg selv. Men nå kan du også! FOTO: Skjermdump Youtube Vis mer
Publisert

Du har kanskje besøkt Louvre-museet i Paris som turist? Museet med den karakteristiske glasspyramiden i frontpartiet huser både Mona Lisa og Venus fra Milo og er verdens mest besøkte museum, med over ti millioner betalende i 2018. På dagtid vel å merke. Psst! 10 ting du kan gjøre i Paris!

I fjor ble museet ble om mulig enda mer kjent etter at superparet Beyoncè and Jay-Z fikk lov til å filme musikkvideoen til låta «Apesh*t», fra deres første fellesalbum nettopp her. En video som har noe sånt som 165 millioner avspillinger, der sikkert minst 150 millioner av dem fikk megalyst til å overnatte i Louvre.

Nå kan også helt vanlige folk få mulighet til å tilbringe natten i det spektakulære anlegget, ved å delta i en konkurranse utlyst av museet i samarbeid med Airbnb og konseptet «One night at» som de har utviklet, der man nettopp kan vinne overnattinger du strengt tatt ikke kan booke selv.

Den karakteristiske glasspyramiden som er tegnet av den kinesisk-amerikanske arkitekten I.M Pei, fyller nemlig 30 år i år, og vinneren (med følge vel å merke) får tilbringe natten i selve museet med guide, middag, intimkonserter og muligheten til å sove (eller instagramme hele natta) i en spesialkonstruert pyramide inni selve glasspyramiden.

«Nyt en aperitif med Mona Lisa mens dere slapper av og slapper av sammen i hennes overdådige stue, i hjertet av Louvre», lokker konkurranseteksten.

ROLIG LOCATION: Noen heldige utvalgte får tilbringe 30. april akkurat her. FOTO: Airbnb
ROLIG LOCATION: Noen heldige utvalgte får tilbringe 30. april akkurat her. FOTO: Airbnb Vis mer

- Vi håper dette vil bli en magisk og uforglemmelig natt i Louvre, sier museumssjef Anne-Laure Béatrix i en pressemelding, og det er vel neppe å ta i.

Tidens overnattingfest avholdes 30. april og vil du være med i konkurransen må du svare på spørsmålet om hvorfor nettopp du er Mona Lisas perfekte gjest innen 12. april.

FORGYLT LUKSUS: Ikke glem mobiladeren hvis du vinner denne konkurransen. FOTO: Aibnb
FORGYLT LUKSUS: Ikke glem mobiladeren hvis du vinner denne konkurransen. FOTO: Aibnb Vis mer

I fjor var det mulighet for å vinne overnatting på den kinesiske mur, i et spesialdesignet rom på et av murens tårn. Ikke akkurat low key det heller.

Konkurransen ble imidlertid avlyst etter protester om at arrangementet kunne skade det uvurderlige kulturminnet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer