Reiseguide

På charterferie kun for voksne

Er det ikke lenger sett på som litt «harry» og forutsigbart?

CHARTERFERIE: KKs reisespaltist Siri Løining og samboeren Kristian dro på en litt annerledes charterferie. Foto: Fritidsresor/Star Tour/Finnmatkat
CHARTERFERIE: KKs reisespaltist Siri Løining og samboeren Kristian dro på en litt annerledes charterferie. Foto: Fritidsresor/Star Tour/Finnmatkat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skreddersydde hotellkonsepter er i vinden som aldri før. Og her fører de store hotellkjedene Marriott, Starwood og charterselskapene som Ving, TUI og Apollo an. Det finnes egne hoteller kun for voksne, de treningsglade, barnefamilier, partyløver, spafrelste og naturelskere. Antall nordmenn som velger å bo på et konsepthotell i ferien har eksplodert de senere årene, og man kan spørre seg hvor mange konsepter er det mulig å lage.

Ving har utviklet konseptet «SunConnect» som er hotellet du alltid er logget på, gratis Wifi, aktiviteter som «geocaching», GPS-rebusløp, egen teen lounge og ladestasjoner i Connectbaren. Etter å ha opplevd hvor mange som har nesa si ned i telefon i løpet av ferien er kanskje dette et smart konsept (psst: Her er appene du trenger på ferieturen). Du trenger ikke lete etter en stikkontakt eller irritere deg over at det trådløse nettverket ikke fungerer. Kanskje neste konsept er mobilfri sone-hoteller.

LES OGSÅ: 10 ting du må gjøre i København

- Har charterferie fått en ny status?

Min samboer Kristian og jeg har 4 barn mellom oss fra alderen 6-10 år. Når vi tenker charterferie ser vi for oss dansende utkledde figurer som heter Lollo & Bernie, stort badeanlegg med vannsklier og skandinavisk personale som serverer akkurat den maten du spiser hjemme. Ikke så mye autentisk og eksotisk over det. Men det viser seg å funke og barna elsker det!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer