Poshtel

Prøv et Poshtel - luksusversjonen av et hostell

Vil du bo sentralt, hipt og bra, men billig - da er dette noe for deg!

FREEHAND MIAMI = POSHTEL: Et Poshtel er en litt mer elegant og dyrere utgave av backpackerfavoritten hostell (billig hotell der man gjerne bor flere på rom sammen).  Foto: Freehand Miami
FREEHAND MIAMI = POSHTEL: Et Poshtel er en litt mer elegant og dyrere utgave av backpackerfavoritten hostell (billig hotell der man gjerne bor flere på rom sammen). Foto: Freehand Miami Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi reiser mer enn før og vi er stadig mer bevisste på hva vi er villige til å betale for en hotellovernatting.

Før i tiden kunne billige hotellrom bli forbundet med stusselige kår og enkel innredning, og hadde du uflaks var det til og med dårlig rengjort, overraskelsesbesøk av kakkelakker, slitte håndklær og gamle bad med mugg i dusjen. Lenge har herberger og vandrehjem rundt om i verden vært populære overnattingssteder for backpackere og unge reisende, som kun trenger en seng å sove i for natten (sjekk også disse insidertipsene som kan gi deg et skikkelig hotellkupp).

Men selv en backpacker er i dag kvalitetsbevisst og vil bo billig, men bra. Det har hotellbransjen tatt innover seg og nå åpner hoteller som leverer til det budsjett-bevisste og sofistikerte jet setter-markedet som vil bo bra og oppleve den lokale kulturen, men ikke betale det hvite ut av øyet som man ofte gjør på et luksushotell.

LES OGSÅ: En fransk hotellperle av de sjeldne - på rivieraen (SÅ verdt et besøk)

Posht Hostel

Men hva skjer når man mikser luksusfølelsen med et herberge? Jo, man får et Poshtel (Posh Hostel) - et luksuriøst herberge som gir deg følelsen av kvalitet, pulserende liv, energi og lidenskap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer