Hellas

Reis på luksustur til Hellas - og få betalt

Joda, det er en jobb som skal gjøres - og det er å ta fine bilder av de vakre stedene du blir sendt til.

DRØMMEJOBB: En tur til Hellas på lekre destinasjoner - mot litt Instagram-aktivitet? Det kan bli deg. FOTO: NTB Scanpix
DRØMMEJOBB: En tur til Hellas på lekre destinasjoner - mot litt Instagram-aktivitet? Det kan bli deg. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Er du glad i å reise, bo på fine hoteller og liker å poste på Instagram hvor fint du har det på ferie? Vel, da er du ikke alene. Men dersom budsjettet ikke tillater reiseaktivitet med det første, kan du muligens være interessert i konkurransen som utlyses i disse dager, av reiseselskapet Unforgettable Greece.

Selskapet tilbyr deg (hvis du er den de leter etter) og en venn, en ni dagers reise på diverse luksushoteller og eksklusive utflukter, pluss et honorar på rundt 6000 kroner.

Hva skal de ha tilbake? Jo, at du legger ut fantastiske bilder fra stedene du besøker. Ifølge selskapet vil du bli sendt til Athen, Mykonos, Santorini og Kreta. Høres ut som en ganske grei deal?

- Det florerer av slike konkurranser i sosiale medier, og felles for de fleste av dem er at det er fristende premie og at det generer masse oppmerksomhet for selskapene bak, sier Mina Helene Knudsen, som har ansvar for sosiale medier i KK.

- Også er det verdt å huske på at slike konkurranser innebærer en forpliktelse for den som vinner, og det kan være litt mer jobb enn man tror å få til fantastiske bilder, mange ganger om dagen, sier Mina.

Det er ikke første gang Hellas som reisedestinasjon promoteres med oppsiktvekkende konkurranser. Senest i sommer skrev vi om den lille øya Antikythera utenfor Kreta som etterlyste flere innbyggere - og ville betale for bosetting.

Om flytting ble for offensivt kan jo denne luksusreisen med Instagram-plikt være et bedre alternativ, og for å delta i konkurransen må du være over 18 år, ha en åpen profil og tagge de beste reisebildene dine med @unforgettablegreece og bruke emnetaggen #unforgettableinstagrammer - innen 15.november. Det bildet som imponerer mest, vinner.

Nå er det jo en del folk der ute som tar imponerende bilder fra feriene sine,- men ikke la det faktum knekke deg. Det er klart du har en sjans!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer