Reisetips London

Reis til den fantastiske storbyen på budsjett

Her finner du de beste restaurantene og hotellene!

LONDON: Reis til den fantastiske storbyen på budsjett! Foto: Shutterstock / ESB Professional
LONDON: Reis til den fantastiske storbyen på budsjett! Foto: Shutterstock / ESB Professional Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det sies at London er blant vinterens mest bestilte reisemål, og det er en storby det alltid er verdt å besøke. Det er fortsatt en av Europas hippeste hovedsteder som stadig vokser med spennende trendy hoteller, restauranter, kafeer og barer for alle lommebøker. Nå kan du bo i stilige B&B gjestehus i vakre nabolag som Notting Hill og Chelsea, eller bo på et hipt Poshtel i trendy Shoreditch. Byen er gjennomsyret av historie og arkitektur, med severdigheter rundt enhver sving: Fra Big Ben til London Eye, Science British Museum eller Tate Modern.

Uansett årsak til å besøke byen har den noe for enhver smak. Det er en tidløs by med en fascinerende blanding av gammelt og nytt. Tiden går fort unna i London, så alt som skal oppdages og testes bør planlegges i forkant, slik at man ikke kaster bort tiden på å lete opp steder, reisetid, stå i kø, eller ende opp med å reise hjem uten å ha opplevd noe av det som sto på egen #bucketlist.

LES OGSÅ: 10 ting du må gjøre i Paris

Her bør du spise

Matscenen utvikler seg i rekordfart og det er vanskelig å holde følge på hva som er «hot or not». Et øyeblikk handler det om de beste restaurantene i Covent Garden, og i det neste er vi over på kule nye restauranter i East London. Nye trender som «posh-fast food», «molekylær gastronomi», «streetfood» eller «farm-to table» er alle begrep vi har hørt om men kanskje ikke selv fått oppleve. Byen er kjent for å ha noen av verdens beste restauranter og det trenger ikke koste mye for et fantastisk måltid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer