Storbyferie:

Reiseguide til New York

Stjernestylist Yael Quint deler sine beste tips!

NEW YORK: En storbyferie er aldri feil og med disse tipsene kommer helgen i «The Big Apple» til å bli komplett! Foto: Scanpix
NEW YORK: En storbyferie er aldri feil og med disse tipsene kommer helgen i «The Big Apple» til å bli komplett! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Du har kanskje fått med deg at toppmodell Gigi Hadid (23) har gått i norsk design ved flere anledninger? Vel, det kan vi takke Yael Quint for. Hun er god venninne med Hadids stylist, Mimi Cutrell, og tok henne med på den norske moteuka Oslo Runway.

I tillegg har Quint tatt med seg ganske så mye norsk mote til showroomet Albright Fashion Library, hvor hun jobber som innkjøper. Stylisten har også stylet den norske artisten Aurora (22), influenser Emma Ellingsen (17) og Skam-stjernen Josefine Pettersen (22). Nå har hun fått et annet oppdrag - nemlig å dele sine beste New York-tips med oss!

Yael Quint (t.h.) styler artisten Aurora. Foto: Privat
Yael Quint (t.h.) styler artisten Aurora. Foto: Privat Vis mer

- Når jeg reiser, liker jeg å gå rundt og oppdage nye ting eller gå til steder noen har anbefalt meg. Jeg liker ikke steder som er tettpakket med turister, for da føler jeg meg som en turist selv.

Akkurat hva vi trenger! De beste New York-tipsene som styrer unna turistmagneter som «Top of the Rock» og frihetsgudinnen. Disse vet vi jo allerede om! Men akkurat hvor vi skal bo, spise og ta et glass vin - ja, det trenger vi å vite!

LES OGSÅ: Slik tar du ferie med god samvittighet

HER BØR DU: Overnatte

Flere i KK-redaksjonen har allerede besøkt «The Big Apple» et par ganger, og har selvfølgelig funnet oss noen favoritter når det kommer til overnatting. Flere av oss har funnet noen skjulte skatter i Williamsburg på «AirBnB», mens andre foretrekker hotell på Manhattan.

Blant hotellfavorittene - som ikke koster skjorta - finner du «The Jane Hotel» og «SoHotel». Akkurat nå ønsker vi å teste ut nye «Public Hotel», men også «The Bowery Hotel» etter tips fra Yael Quint.

- Jeg elsker det hotellet! Interiøret er så fint og de har også en hage samt en fantastisk bar.

HER BØR DU: Spise

Yael har bodd i New York i syv år og har i løpet av den tiden flyttet rundt i byen hele fem ganger. Det har gjort at hun har opparbeidet seg en del favorittspisesteder rundt om på Manhattan og i Brooklyn.

- Bifftacoen på «Tijuana Picnic» er favorittretten min. Jeg drar dit minst en gang i uken. Interiøret i restauranten gir meg skikkelig 70-tallsvibber. Dersom du skal kjøpe deg en drink der, anbefaler jeg margaritaen «The Smokin' Maid».

Familien til stjernestylisten er fra Israel, så Yael elsker å besøke «12 Chairs» hvor hun spiser retten shakshouka.

- Der sitter jeg og hører på servitørene og kokkene snakke hebraisk - noe jeg elsker. Maten og atmosfæren helt fantastisk, og jeg ser alltid Patti Smith når jeg er der!

TIPS! Her finner du Europas rimeligste matby!

Patti Smith. Foto: Scanpix
Patti Smith. Foto: Scanpix Vis mer

Når Yael Quint skal spise brunsj, stikker hun innom «Saint Ambroeus». Her kjøper hun alltid «the three egg omelette» og møter spennende mennesker.

- Dersom du ønsker å møte på folk fra moteindustrien vil du alltids finne dem her. Det er det beste med New York: folka! På «Henry Public» i Brooklyn finner du alt fra skuespillere til kunstnere - og en helt nydelig cheeseburger!

LES OGSÅ: Høsten er et perfekt tidspunkt for en langhelg i Madrid - vi gir deg de beste tipsene!

Henry Public
Henry Public Vis mer

HER BØR DU: Shoppe

Yael har funnet svært mange motefavoritter i Norge. Når vi spør henne om hvilke steder vi bør shoppe i New York, benytter hun seg av anledningen til å skryte av norsk mote først.

- Nå som jeg har vært så mye i Oslo har jeg nesten sluttet å shoppe i New York. Stilen min har forandret seg helt til en skandinavisk look! Jeg elsker Holzweiler, Tom Wood og FWSS! Og så elsker jeg å shoppe på YME! De har ikke lignende butikk i New York, sier Quint og fortsetter:

- Men jeg har et favorittsted der også. «The Front General Store» i Dumbo, Brooklyn, har dresser som jeg rett og slett lever i. Jeg går alltid med jumpsuit eller andre basisplagg, og de har de beste t-skjortene der.

LES OGSÅ: Reiseguide til Stockholm: Her får du de beste tipsene fra Stockholmsjenta Therese Hellstrøm!

HER BØR DU: Ta en drink

Når kvelden melder sin ankomst, stikker stjernestylisten til «Bonnie Vee».

- Det er en skjult perle i byen, forteller Quint.

Bonnie Vee har et lekkert uteområde som passer perfekt å besøke når været er bra.

- Jeg har feiret bursdagen min der de siste fire årene. Jeg bare forteller alle vennene mine at de skal komme til baren mellom 18.00 og 00.00, så sitter jeg der og drikker favorittdrinkene mine sammen med familie og venner som ønsker å stikke innom.

LES OGSÅ: Er du på utkikk etter flere New York-tips? Sjekk ut denne saken!

BONNIE VEE. Foto: Bonnie Vee

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer