Julemarked:

Reisen til julestemningen!

Ta med deg selv, familien eller venninnene, og fyll på en ekstra dose juleglede!

JULEMARKED: Vil du komme i ekstra julestemning? Da bør du sjekke ut disse markedene! ALLE FOTO: VISIT TALLINN, VISIT GOTENHBURG, VISIT DENMARK, VISIT LONDON, JULEMARKEDROROS OG THOMAS RASMUS JUELL SKAUG
JULEMARKED: Vil du komme i ekstra julestemning? Da bør du sjekke ut disse markedene! ALLE FOTO: VISIT TALLINN, VISIT GOTENHBURG, VISIT DENMARK, VISIT LONDON, JULEMARKEDROROS OG THOMAS RASMUS JUELL SKAUG Vis mer
Publisert

Best for barna!

GÖTEBORG/LISEBERG 18. NOVEMBER – 23. DESEMBER

I juletiden forvandles Nordens største forlystelsespark Liseberg til et et glitrende juleeventyr. Der venter et juleland med 80 boder og butikker, skøytebane og skibakke. Gå på presangjakt blant bodene i skinnet fra tusener på tusener av julelys, kjenn adrenalinet pumpe i vinteråpne karuseller, stikk innom og hils på i Kaninlandet, se den vakre isballetten, gå på spennende skattejakt i middelalderbyen og gi ønskelisten din til selveste Nissefar.

Liseberg ligger i Göteborg, og når du kommer til byen, kan du ta turen langs det tre kilometer lange «Ljusstråket», festlig opplyste sammenhengende julegater fra operaen ved havnen til Liseberg. Selve Göteborg med sine smale brosteinsgater og hyggelige trehus er selve innbegrepet av en hyggelig juleby. Du kan for eksempel starte dagen i Haga-kvarteret rundt Haga Nygata med masse spesialbutikker med trendy og vintage varer, eller kjøpe hjemmelagde og lokale delikatesser og håndverk i utendørs markedsboder. Innimellom kan du «fika» i en av de mange kafeene og spise pepperkaker eller lussekatter til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer