Snarveiene til bonuspoeng

Slik får du gratis flyreiser

Dette gjør reiseekspertene.

Med smart bruk av kort på butikken, kan du fort tjene opp bonuspoeng nok til en gratistur. Foto: NTB Scanpix
Med smart bruk av kort på butikken, kan du fort tjene opp bonuspoeng nok til en gratistur. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Vi.no er både en nettavis og en facebookside for alle som er 50+ Er du en av oss? Følg oss her, og tips oss gjerne!

(Vi.no): Er du glad i å reise, er det lurt å samle opp bonuspoeng på flyturer. Poengene kan veksles inn i billigere eller gratis flyreiser seinere. Men visste du at det ikke bare er flyreiser som kan gi flypoeng?

Flypoeng på melk og brød

«Proffene» samler nemlig ikke bare bonuspoeng når de er ute og reiser, men benytter hver tur på butikken til å spare opp til neste ferietur.

Flyekspert og redaktør for Flysmart24.no, Knut-Erik Mikalsen, mener dette gjøres enklest ved å velge blant kredittkortene som bestilles gjennom flyselskapene.

– Her får du poeng hos flyselskapene når du gjør dine daglige innkjøp. Samlet kan det bli en god slump poeng i løpet av en måned. Og det beste av alt – du får disse «på kjøpet» og for daglige utgifter du uansett har, forklarer Mikalsen.

Gunnar Garfors, bloggeren bak Garfors.com og podkasten Globusrulett, har valgt et kombinert EuroBonus-MasterCard som han gjør sine innkjøp med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.