Hva Dekker Reiseforsikringen

Slik velger du en god reiseforsikring

- Du bør tenke på hva slags ferie du skal på og være nøye med å sjekke hva forsikringen dekker og ikke dekker, sier forbrukerøkonom.

REISEFORSIKRING: Slik unngår du trøbbel med økonomien ved å velge riktig reiseforsikring.  Foto: Shutterstock / puhhha
REISEFORSIKRING: Slik unngår du trøbbel med økonomien ved å velge riktig reiseforsikring. Foto: Shutterstock / puhhha Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste har reiseforsikring på sjekklista før en ferie. Det er viktig å vite at vi får den hjelpen vi trenger dersom vi skulle bli syke eller få noe frastjålet. Men hvordan vet du hvilken som er den beste? (Psst: 4 matvarer du bør være forsiktig med på ferie!)

- Når det gjelder forsikring er helårs forsikring det lureste. Noen velger kun å bestille en forsikring for ferien, men velger du helårs er du jo også sikret dersom du er på farten her hjemme i Norge, sier forbrukerøkonom i Nordea, Elin Reitan. 

Hun understreker at det er viktig å lese vilkårene når du skal bestemme deg for hvilken reiseforsikring du velger. Finn ut hva som dekkes og ikke dekkes, og tenk over hvor lenge du skal være borte. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer