SOMMERSANGER: Denne spillelisten kommer garantert til å få deg i skikkelig sommerstemning - til tross for dårlig vær! Foto: Shutterstock / Markevich Maria
SOMMERSANGER: Denne spillelisten kommer garantert til å få deg i skikkelig sommerstemning - til tross for dårlig vær! Foto: Shutterstock / Markevich Maria Vis mer

Musikk

Sommersangene som garantert får deg i stemning

Det er bare å sette på «shuffle»-knappen!

Publisert

Selv om det kan føles som at sommeren allerede er over i juli er den langt fra det! SÅ for å få opp sommerstemningen skikkelig nå til helgen har vi samlet sammen våre favorittsommerlåter for øyeblikket, som i hvert fall får oss i ordentlig sommerhumør - og girer oss opp til helgens festligheter!

For det er jo ikke til å legge skjul på at musikken som spilles har ganske mye å si på humøret (ja, en god fest er ikke en god fest før dj-en virkelig treffer med musikkvalget), og hvem vil vel sitte stille hele helgen? IKKE vi! Den siste helgen i juli vil vi virkelig la skjørtet svinge i stua, på baren, på stranden eller til og med på kontoret! (PS! Husk bare å sjekke at skjørtet ikke er for kort!)

Uansett hvor du befinner deg i helgen vil denne listen få ut godhumøret i deg så du får sagt farvel til juli på en passende måte; DANSENDE! Det er bare å sette listen på «repeat»:

LES OGSÅ: Se Kim Kardashians musikkvideo her!

1. Troye Sivian ft. Alessia Cara - Wild

2. Kungs & Cookin' On 3 Burners - This Girl

3. Hozier - Better Love 

4. Major Lazer ft. Justin Bieber & MØ - Cold Water

LES OGSÅ: Den første «Gilmore Girls»-teaseren er endelig her!

5. Robin Schulz ft. Francesco Yates - Suger

6. Rihanna - Needed Me

7. Jesper Jenset - High

8. Susanne Sundfør - Kamikaze

    

9. Kiiara - Gold

10. Coldplay - Hymn For The Weekend

LES OGSÅ: Hør Ryan Gosling synge i ny film

11. Enrique Iglesias ft. Wisin - Duele El Corazon 

12. Jonas Blue - Perfect Strangers

13. Lost Frequencies - Beautiful Life

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer