Norgesferie

Stine og Charlotte skal bo i varebil i sommer

De to venninnene har lagt ned utallige timer for å få doningen på veien.

NORGESFERIE: Denne sommeren legger Stine Rosenlund (t.v.) og Charlotte Strøm ut på tur med varebilen de har totalrenovert. VIDEO: Privat // KK Vis mer
Publisert

De to venninnene Charlotte Strøm (33) og Stine Rosenlund (37) fra henholdsvis Oslo og Lørenskog, har brukt hele forsommeren på å totalrenovere en brukt varebil de kom over på markedsplassen Finn.

Ideen fikk de da de satt rundt et bål med en dunk med rødvin en frisk vårkveld i mai.

- Jeg hadde spammet Charlotte lenge med søte campervan'er og bilder av Lofoten, og plutselig dukker ideen opp, forteller Stine til KK.

Planen var å reise på seilferie i Nord-Norge i sommer, men det føltes meningsløst å kaste bort penger på en leiebil som skulle stå parkert deler av tiden.

Derfor ble de to venninnene enige om å kjøpe en bil som de kunne pusse opp, og bruke både selv og leie ut.

- Selvfølgelig er det dyrere å betale for bilen og konverteringen, men nå får vi et morsomt prosjekt ut av det og muligheten til å dra på andre turer senere. Tanken var at hvis vi selger eller leier ut etter ferien så har vi, summa summarum, ikke brukt mer penger enn hvis vi hadde leid en bil, sier Stine videre.

Varebilen er døpt Pippi

Stine og Charlotte brukte et par uker på å saumfare Finn etter den perfekte bruktbil, og hadde i utgangspunktet et budsjett på rundt 50 000 kroner. Det skulle vise seg at prosjektet ble en del dyrere, men de konkluderer med at det likevel er verdt det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer