Norgesferie:

Storbyferie i Norge? Her er tips fra 5 lokale eksperter!

Hvem trenger New York, Tokyo, Paris, London og København, når vi har Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø?

STORBY I NORGE: Vårt langstrakte land har så uendelig mye å by på, at det bare er fantasien som kan sette en stopper for alt vi kan oppleve. Her fra Barcode i hovedstaden Oslo. FOTO: NTB scanpix
STORBY I NORGE: Vårt langstrakte land har så uendelig mye å by på, at det bare er fantasien som kan sette en stopper for alt vi kan oppleve. Her fra Barcode i hovedstaden Oslo. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OSLO - tipsene er gitt av Oslo-gutten Lasse Engeland (35). Han er født og oppvokst på Romsås, har bodd på Skøyen, St. Hanshaugen og Årvoll, og bor i dag på Bislett.

- Start dagen med en deilig lunsj på Kolonihagen på Frogner. Stopp for en kaffe på Supreme Roastworks på Grünerløkka, Java på St. Hanshaugen eller Fuglen i Gamlebyen.

Dersom du er i Oslo for shopping, og kanskje har tatt med deg typen, broren din eller kompisen med på storbyferien, anbefaler Lasse deg å ta turen innom Dapper på Grünerløkka for litt shopping og en kaffe.

- Gutta kan ta skjegget eller få seg en fet sveis på Pels Pels. Middag og musikk kan dere nyte på Islandske Katla, eventyrlig utsikt og pizza finner du på Grefsenkollen, eller stikk innom Sjøflyhavna på Fornebu for litt enklere servering. Ta en øl eller drink på Håndslag eller Andre til høyre på Youngstorvet på kvelden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer