Hotell

Uvanene hotellansatte skulle ønske du sluttet med

Og noen ting du gjerne må begynne med!

HOTELL: Det er en rekke «uvaner» hotellgjester har, som det ville vært til stor hjelp for de ansatte om de sluttet med. FOTO: NTB Scanpix
HOTELL: Det er en rekke «uvaner» hotellgjester har, som det ville vært til stor hjelp for de ansatte om de sluttet med. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

At hotellansatte, og kanskje særlig værelsesbetjenter (som er den korrekte betegnelsen på det som tidligere ble omtalt som stuepiker) har nok å gjøre på jobb i sommermånedene, er det liten tvil om. Mange rom skal rengjøres, ofte med liten tid til rådighet, og noen rom tar lenger tid å rengjøre enn andre - ikke utelukkende fordi de er mer skitne.

Ifølge Business Insider som har intervjuet et knippe anonyme værelsesbetjenter, er det en rekke «uvaner» hotellgjester har, som det ville vært til stor hjelp for de ansatte om de sluttet med. Også er det noen småting vi alle kan begynne med - som faktisk vil lette arbeidsdagen deres. Her er noen av ønskene fra de erfarne rengjørerne:

1. Når du sjekker ut - slå av alt i rommet, inkludert TV-en

Ofte lurer personalet på om du har forlatt rommet når tv-en står på. Det er dessuten fint om du ikke lar «ikke forstyrr»-skiltet henge når du forlater rommet for utsjekk.

2. Ikke farg håret ditt i hotellvasken

Det tar laaaang tid og mye skrubbing for å få den hvit igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer