Irrriterende passasjerer

Uvanene kabinpersonalet skulle ønske at vi sluttet med

Her har vi faktisk syndet – opp til flere ganger.

REISE: Dette irriterer kabinbetjeningen seg mest over FOTO: NTB
REISE: Dette irriterer kabinbetjeningen seg mest over FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Nå er tiden inne for å reise litt igjen, enten det er til bestemor i Nord-Norge, jobbreise, eller kanskje en etterlengtet utenlandsferie.

Der vi tidligere med største selvfølge satt oss i et fly, og visste nøyaktig prosedyrene, er vi nå kanskje litt mer rustne i kantene.

Men visste du at noen uvaner går igjen blant oss flypassasjerer, og er til stor irritasjon for dem som jobber om bord?

Det amerikanske magasinet Insider har snakket med folk som jobber i luften, og laget en sammenstilling av hva kabinbetjeningen irriterer seg mest over. Vi tillater oss å formidle noen av de mest irriterende tingene vi passasjerer gjør:

Å sperre midtgangen under boarding

Folk som åpner kofferten i midtgangen fordi de bare skal hente puta eller en jakke mens flyet holder på å boarde, er til stor irritasjon både for kabinbetjeningen og andre passasjerer. Sørg for at du har alt du trenger for hånden før du går om bord.

Å ikke hilse

Når kabinbetjeningen sier Hei eller God morgen, er det høflig å hilse tilbake. Personalet setter faktisk pris på det, så ta av deg hodetelefonene og hils tilbake.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer