Vinn billetter til London for å se ABBA:

Vinn en flyaway til London for å se ABBA Voyage!

NB! Denne konkurransen er avsluttet!

VINN BILLETTER TIL ABBA I LONDON: Denne konkurransen vil du ikke gå glipp av! FOTO: NTB
VINN BILLETTER TIL ABBA I LONDON: Denne konkurransen vil du ikke gå glipp av! FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med nesten 400 millioner solgte album over hele verden, 17 nr. 1 hits og over 16 millioner ukentlige globale strømmer, er ABBA en av verdens mest suksessrike band gjennom tidene.

Det var derfor en stor verdensnyhets da det ble klart at ABBA for første gang på 40 år skulle slippe ny musikk, og 5. november slapp de sitt nye album Voyage.

Den britiske storavisa The Times omtalte comebacket og ga de nye låtene fem stjerner: «Magien er der fortsatt med en bittersøt diskobeat».

Vinn billetter lengre ned i saken!

I samme sleng lanserte storbandet at de skulle legge ut på turné i 2022 - uten at de selv skulle være en del av showet. Isteden vil publikum få oppleve showet med avatarer, også kalt ABBA-tarene!

Nå kan du vinne tur til London for å oppleve showet!

Vi deler ut en flyaway til 1 vinner + 1 venn til London for å se ABBA Voyage lørdag 28. mai 2022, dagen etter premieren. Vi dekker fly t/r London + 1 natt på hotell i dobbeltrom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer