Vinn billetter til London for å se ABBA:

Vinn en flyaway til London for å se ABBA Voyage!

NB! Denne konkurransen er avsluttet!

VINN BILLETTER TIL ABBA I LONDON: Denne konkurransen vil du ikke gå glipp av! FOTO: NTB
VINN BILLETTER TIL ABBA I LONDON: Denne konkurransen vil du ikke gå glipp av! FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med nesten 400 millioner solgte album over hele verden, 17 nr. 1 hits og over 16 millioner ukentlige globale strømmer, er ABBA en av verdens mest suksessrike band gjennom tidene.

Det var derfor en stor verdensnyhets da det ble klart at ABBA for første gang på 40 år skulle slippe ny musikk, og 5. november slapp de sitt nye album Voyage.

Den britiske storavisa The Times omtalte comebacket og ga de nye låtene fem stjerner: «Magien er der fortsatt med en bittersøt diskobeat».

Vinn billetter lengre ned i saken!

I samme sleng lanserte storbandet at de skulle legge ut på turné i 2022 - uten at de selv skulle være en del av showet. Isteden vil publikum få oppleve showet med avatarer, også kalt ABBA-tarene!

Nå kan du vinne tur til London for å oppleve showet!

Vi deler ut en flyaway til 1 vinner + 1 venn til London for å se ABBA Voyage lørdag 28. mai 2022, dagen etter premieren. Vi dekker fly t/r London + 1 natt på hotell i dobbeltrom.

Showet har premiere i London våren 2022 på ABBA Arena i Queen Elizabeth Olympic Park, som spesialbygges til dette. Dette er da showet med ABBA avatarene (ABBA-tarene) med 10-mannsband, og blir en nyskapende og fantastisk produksjon laget av et team på 850(!) personer fra firmaet Industrial Light & Magic som i sin tid ble startet av George Lucas.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET! Gratulerer til vinneren!

For å delta i konkurransen må du melde deg på vårt nyhetsbrev:

NB: 18-års aldersgrense!

NB! Vi trekker en heldig vinner onsdag 1. desember. Vinneren blir kontaktet på e-post!

Det mest suksessrike bandet ever

Alle har vi et forhold til ABBA. Om du skulle være for ung til å huske den svenske kvartetten fra 70-tallet, har du sikkert sett «Mamma Mia»-filmene, eller synger med hver gang en av de nærmest endeløse hitene spilles på radioen, enten det er «Waterloo», «Dancing Queen« eller «Money, money, money».

ABBA fikk sitt internasjonale gjennombrudd da de vant Eurovision Song Contest 1974 med sangen «Waterloo», og tok senere verden med storm gjennom 70- og 80-tallet.Gruppen ble etter hvert den mest suksessrike som noensinne har kommet fra Skandinavia, og låtene har levd gjennom tiår og flere generasjoner. Bruddet for bandet ble et faktum i 1982, og lite viste de at det skulle ta 40 år før de ble gjenforent igjen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer