Du leser nå KK pluss

10 spørsmål om sex som alle lurer på, men ingen tør stille

Hvor ofte er det normalt å ha sex, og må begge komme for at sexen skal være bra?

SEX: De alle færreste vet alt det er mulig å vite om sex, og de fleste har spørsmål som de gjerne skulle hatt svaret på. Vi har laget en liste over 10 spørsmål alle lurer på, men som få tør stille. FOTO: NTB Scanpix
SEX: De alle færreste vet alt det er mulig å vite om sex, og de fleste har spørsmål som de gjerne skulle hatt svaret på. Vi har laget en liste over 10 spørsmål alle lurer på, men som få tør stille. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De alle færreste vet alt det er mulig å vite om sex, og de fleste har spørsmål som de gjerne skulle hatt svaret på. Det er ikke uvanlig å bruke Google i jakten på svar, men søk som «tegn på at jeg har en kjønnssykdom» og «er jeg lesbisk hvis jeg drømmer om jentesex?», gir ikke alltid de mest pålitelige svarene.

For mange oppleves det nok også som flaut og tabu å spørre legen eller venner om det man lurer på. Derfor har vi stilt ekspertene10 vanlige spørsmål om sex, som mange lurer på men få tør å spørre om:

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer