Forhold:

10 subtile tegn på at forholdet går mot slutten

- Det kan gå lang tid før du innser hva som skjer.

DU KJEDER DEG: Det kan være et varseltegn at dere aldri har noe å snakke om eller at dere finner lite innhold i hverandres nærhet.
DU KJEDER DEG: Det kan være et varseltegn at dere aldri har noe å snakke om eller at dere finner lite innhold i hverandres nærhet. Vis mer
Publisert

Totalt sett var det 9609 skilsmisser i Norge i løpet av 2019, og mesteparten av ekteskapene som gikk i oppløsning hadde vart i 5 til 9 år. I virkeligheten er antall samlivsbrudd langt høyere når man inkluderer samboerskapene som brytes opp.

Det er generelt veldig mange romantiske forhold som ender med brudd. Noen ganger skjer det på grunn av spesielle hendelser, som for eksempel utroskap eller at den ene møter noen andre. Andre ganger skjer prosessen sakte, og paret vokser mer og mer fra hverandre eller tar lite vare på forholdet over tid.

Kanskje bruker du mer tid sammen med venninner enn tidligere, han bruker mer tid på treningssenteret, dere reiser på ferier uten hverandre, dropper å sende meldinger i løpet av dagen eller bare prioriterer annerledes enn tidligere.

For noen kan det ta lang tid før de innser at forholdet ikke er bra lenger. Det kan være mange små, subtile tegn over tid, som kan være vanskelige å fange opp i hverdagen.

Så hvilke tegn bør du være obs på?

De fem kjærlighetsspråkene

- Ett tegn på at forholdet går mot slutten er at de fem kjærlighetsspråkene har sluttet å fungere. Dere slutter å investere tid i hverandre og foreslå noe å gjøre. Det går lang tid mellom hver gang dere tar kontakt og initiativ, eller du føler deg gjerne mindre verdsatt og ønsket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer