Du leser nå KK pluss

Orgasme:

11 sexstillinger som øker sjansen for å få orgasme

- Det finnes mye som du gjerne ikke har tenkt på, sier sexologen.

LIGG PÅ MAGEN: Hvis kvinnen ligger på magen og partneren penetrerer henne bakfra, øker sannsynligheten for å stimulere g-punktet hennes. FOTO: NTB Scanpix
LIGG PÅ MAGEN: Hvis kvinnen ligger på magen og partneren penetrerer henne bakfra, øker sannsynligheten for å stimulere g-punktet hennes. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste har noen favorittstillinger under sex, og mange par har gjerne noen stillinger som de ofte tyr til og trives med. Men, det kan alltid være spennende å prøve noe nytt, som også kanskje kan øke sannsynligheten for at hun oppnår orgasme.

Mindre enn 20 prosent av oss klarer nemlig å få orgasme under vanlig penetrering, men heldigvis finnes det mange måter å øke oddsen på. Vi trenger tid, riktig stimulering og optimale vinkler.

Du kan nå betale med

KK Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 50 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium format og lekker presentasjon

Abonner på KK Pluss nå

Pr. måned

199,-

automatisk fornyelse

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Her finner du KKs bruker- og abonnementsvilkår.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer