Du leser nå KK pluss

12 kvinner forteller: Dette tenner oss med en gang

Det er spesielt én handling som står igjen som vinner etter denne spørrerunden - og den kan lett praktiseres hver eneste natt!

RASKT TENT: Dere har kanskje en halvtime til overs for du vet at ettåringen snart våkner og dere har snakket om at dere egentlig trenger å ha mer sex. Så hva gjør du for å komme fort i stemning? 12 kvinner deler sine beste råd - som faktisk funker! Foto: NTB
RASKT TENT: Dere har kanskje en halvtime til overs for du vet at ettåringen snart våkner og dere har snakket om at dere egentlig trenger å ha mer sex. Så hva gjør du for å komme fort i stemning? 12 kvinner deler sine beste råd - som faktisk funker! Foto: NTB Vis mer
Publisert

La oss bare bli enige om én ting med en gang: den romantiske forestillingen om hvordan vi skal bli tent er et tidkrevende prosjekt de fleste ikke har tid til i den travle hverdagen. Stort sett har vi ikke en luke på 20 minutter til oppvarming før moroa er i gang.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

PRØVETILBUD

1,- første måned

JA TAKK! JEG VIL PRØVE KK PLUSS

(Fornyes automatisk til 199,-/mnd)

999,- / år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer