Sex og Samliv:

3 enkle setninger som kan forandre sexlivet ditt

Kommunikasjon kan gjøre underverker for parforholdet.

SEX OG SAMLIV: Det er lett å undervurdere hvor mye noen få setninger faktisk kan utgjøre for sexlivet. FOTO: NTB Scanpix
SEX OG SAMLIV: Det er lett å undervurdere hvor mye noen få setninger faktisk kan utgjøre for sexlivet. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De første månedene er sexen alltid spennende. Dere hiver dere over hverandre med en gang dere får sjansen, og det går i ett. Men så, etter en stund, skjer det noe. Det er ikke like spennende lenger, og dere vet hva den andre skal gjøre før den har gjort det. Kanskje pynter du deg ikke lenger, og joggebuksen har blitt en vanlig følgesvenn?

Skal vi tro samlivsterapeutene Womens Health har snakket med, er det faktisk ikke nødvendig å gå til innkjøp av dyrt blodeundertøy for å få fart på sexlivet igjen. Tre enkle setninger kan hjelpe dere ut av suppa, og få det sexy humøret på plass igjen.

LES OGSÅ: 4 rare ting som skjer med kroppen din under sex

1. Jeg hadde en sexy drøm om deg i går

Det å fortelle om noe du ønsker å prøve i senga kan fort bli pinlig, og da er det gjerne enklere å skylde på underbevisstheten din. Hvis du åpner med setningen «jeg hadde en sexy drøm om deg i går», kan du gjøre ham til stjernen i drømmen din.

Dessuten viser du at du har lyst på ham, også når dere ikke har sex. Fortell ham hva dere hadde på dere, hva dere gjorde og hvem som tok initiativet. Dette gir ham et erotisk bilde han kan gjøre til virkelighet.

LES OGSÅ: Par som ikke poster bilder av seg selv i sosiale medier, er lykkeligere

2. Åh, jeg elsker at du gjør det der

Du har ikke lyst til å overtenke ting mens dere ligger i senga. Det å ha sex er rått og ufiltrert, og du vil ikke tenke for mye på hvordan du setter sammen en hel setning underveis, men noen komplimenter kan være greit å ta med seg.

Fortell ham hva han gjør riktig, enkelt og greit. Hvis du ikke klarer å få ut komplimentene der og da, kan du alltid fortelle det i ettertid, eller rett og slett bare stønne litt ekstra. Det gjør underverker det også! Psst, visste du at stønning hjelper deg å gi slipp i senga?

3. Jeg har ikke på meg noe undertøy. Gleder meg til å se deg!

Send ham en tekstmelding mens han fremdeles er på jobb. Det er antakeligvis så uventet at det får en sterkere effekt enn om du hadde fortalt det når dere så hverandre.

Det er en forespeiling av hva han kan se frem til. Dessuten er det mange menn som liker at jenta tar litt styringa, de også.

LES OGSÅ: Derfor får menn og kvinner «morrabrød»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer