Prompelyder Under Sex

3 pinlige ting som kan skje under sex

Men slapp av - det er helt normalt.

OPS, HVA SKJEDDE?: Har du noen gang stoppet midt i akten på grunn av rare lyder, mye væske eller en merkelig smerte? Det er faktisk vanligere enn du tror. Foto: Shutterstock / Sergey Nivens
OPS, HVA SKJEDDE?: Har du noen gang stoppet midt i akten på grunn av rare lyder, mye væske eller en merkelig smerte? Det er faktisk vanligere enn du tror. Foto: Shutterstock / Sergey Nivens Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er noen ting du rett og slett bare ikke kan ha kontroll over under og rett etter samleie. Du vet, når du opplever at det «der nede» plutselig har noe den skulle sagt (pinlige lyder), eller det blir merkelig vått? Eller hva med når du, eller partneren slukner øyeblikkelig etter at dere er ferdige (ja, bokstavelig rett etter)?

Slapp helt av, du er ikke unormal, det er faktisk ganske så vanlig og de fleste av oss opplever en av disse (eller alle) tingene flere ganger i løpet av livet.

Fra «prompelyder» til maaaaasse væske - vi har samlet noen av de vanligste (men fremdeles litt bizarre!) tingene som kan skje med kroppen din under og rett etter at du har vært «in action». Kjenner du deg igjen?

LES OGSÅ: Dette frykter vi at skal skje under sex!

1. Vaginaen din lager prompelyder

Har du trodd det er noe galt med deg når vaginaen din plutselig bestemmer seg for å lage prompelignende lyder midt under det heteste øyeblikket i sexen? Ingenting feiler deg, ifølge Peder Kjøs, spesialist i voksenpsykologi, er det vanligere enn vi tror, det er bare det at man helst ikke ønsker å snakke om det offentlig. Men forklaringen bak de kleine lydene er ganske så enkel: Hvis du presser inn luft, så må luften komme ut igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer