Utroskap:

3 vanlige løgner om utroskap

«Én gang utro, alltid utro», eller?

ANGRER: - Den forklaringen jeg oftest hører er at de ikke klarte motstå spenningen og tiltrekningen, ikke så konsekvensene, angrer oppriktig og ønsker å vinne tilbake partnerens tillit, sier psykologen. FOTO: NTB
ANGRER: - Den forklaringen jeg oftest hører er at de ikke klarte motstå spenningen og tiltrekningen, ikke så konsekvensene, angrer oppriktig og ønsker å vinne tilbake partnerens tillit, sier psykologen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Det er som kjent mange ulike årsaker til at en person er utro, og alt fra mangel på nærhet i forholdet, kjedsomhet, tilgjengelighet og påvirkning av alkohol kan være utløsende faktorer.

Det finnes imidlertid mange som er utro selv om de er fornøyd med parforholdet sitt, kun fordi muligheten var der, for eksempel på en fest eller på en jobbreise.

Noen er utro over lang tid og utvikler følelser og et parforhold til en annen person. Andre er utro én gang og angrer bittert.

Hvis partneren din er utro mot deg er det naturlig at du prøver å finne ut hvorfor. Hva skjedde og hvorfor skjedde det? Det er naturlig å prøve å finne en forklaring eller analysere hva som var galt med forholdet deres.

For mange kan det være en liten trøst at det ikke trenger være noe galt med deres forhold i det hele tatt, og at det finnes mange grunner til at en person er utro. Det er heller ikke sikkert at han eller hun er utro igjen, men det avhenger av ulike faktorer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer