Sex

4 «rare» ting som skjer med kroppen din under sex

Visste du for eksempel at brystene blir større?

STØRRE BRYSTER: Det er lenge vært allmennkjent at sex har en rekke helsefordeler, men det få vet er at det også påvirker kroppens utseende. Blant annet blir puppene våre større jenter! Foto: Shutterstock / Antonio Guillem
STØRRE BRYSTER: Det er lenge vært allmennkjent at sex har en rekke helsefordeler, men det få vet er at det også påvirker kroppens utseende. Blant annet blir puppene våre større jenter! Foto: Shutterstock / Antonio Guillem Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke noe nytt at sex har en rekke helsefordeler (det samme gjelder onani, som faktisk kan ha de samme effektene - dersom én viktig ting er på plass), men visste du at sex også påvirker kroppens utseende?

Ikke bare blir du sprekere og forbrenner noen ekstra kalorier - ifølge Women's Health Magazine endrer kroppen seg under sex. Blant annet får vi kvinner større pupper! Ja, større pupper - og på naturlig vis! 

MEN det stopper ikke der; det er nemlig et par kroppslige endringer til som skyldes sex, som du mest sannsynlig ikke visste om, men som du kanskje har lagt merke til? Disse fire tingene som skjer med kroppen på vei til orgasme vil definitivt oppklare et par ting!  

LES OGSÅ: Dette frykter vi skal skje under sex

1. Puppene dine blir større

...  ikke for alltid, men i hvert fall for en liten stund! Den blodpumpende aktiviteten som sex tross alt er, kan ifølge gynekologen Leah Millheiser, som driver sin egen klinikk i Palo Alto, USA,  nemlig gjøre puppene dine større. 

- Kvinner kan oppleve at brystene hovner opp når blodomløpet øker,  noe som skjer under samleie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer