Dating:

5 gode råd for dating etter et brudd

- Det er lett å falle for noen på feil grunnlag, sier ekspert.

FØRSTE DATE ETTER BRUDDET: Her får du 5 råd som kan være fine å ta med seg når man nylig har kommet ut av et forhold. FOTO: NTB Scanpix
FØRSTE DATE ETTER BRUDDET: Her får du 5 råd som kan være fine å ta med seg når man nylig har kommet ut av et forhold. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Når samlivsbruddet er et faktum, er det ikke uvanlig å kjenne et stort behov for å finne seg noen andre, gjerne så fort som mulig. Alt for å overdøve den vonde følelsen av tomhet og kjærlighetssorg.

De vonde følelsene man sitter igjen med etter et brudd kan ofte lindres av å få oppmerksomhet og kaste seg ut i datinglivet igjen. Det kan likevel være greit å ta noen forhåndsregler og tenke seg godt om for å ikke gå på en smell.

- Vær klar over at du kan finne både gull og gråstein, og personen du dater har også sin historie og sin bagasje å slite med. Tenk at du skal gi vedkommende noe, og ikke bare bruke personen for at han eller hun skal gi deg noe, råder Anna Sigridsdatter Heen, som er samlivsterapeut, rådgiver og driver annasigridsdatterheen.no, til KK.

Ekspertene sier at følgende 5 råd kan være fine å ta med seg i når man nylig har kommet ut av et forhold:

LES OGSÅ: - I noen perioder av livet er man særlig utsatt for samlivsbrudd

1. Ta det rolig

Du sveiper til høyre på Tinder og matcher med en kjempepen person som viser interesse og ber deg ut på date. Det er fort å la seg rive med og tenke at dette er løsningen for å komme over eksen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer