Samliv

5 ting du bør se etter i en partner

Har du disse tingene i bakhodet, trenger du ikke lete i blinde lenger!

NY PARTNER: Det er lett å bli forvirret når man skal finne seg en ny livspartner. Derfor vil kanskje disse tipsene fra parterapeuten hjelpe deg på veien! FOTO: NTB Scanpix
NY PARTNER: Det er lett å bli forvirret når man skal finne seg en ny livspartner. Derfor vil kanskje disse tipsene fra parterapeuten hjelpe deg på veien! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Er du singel og på leting? Kanskje er du usikker på hvilken type partner som egentlig er den rette for deg? Når man beveger seg ut i den store datingverdenen kan det være lett å bli både forvirret og frustrert.

Man må kysse mange frosker for å finne en prins, sies det. Men hvor mye har denne «erfaringen» egentlig å si? Og når vet man at vedkommende er riktig person å dele livet sitt med?

For å bli klok på dette kan det være lurt å gjøre seg noen tanker rundt hvilke kvaliteter og egenskaper som er det viktigste for deg. Vi har alle ulike krav til en livspartner - hvor mange må innfris og hvilke kan gis slipp på?

Ikke glem deg selv

Par- og familieterapeut hos Åpen Dialog i Sandnes, Kate Elin Søyland, sier til KK at de fleste av oss har lett for å tenke at om vi bare finner «the one», så løser absolutt alle hverdagsfloker seg. Det vi ofte glemmer er at det ikke bare handler om hvem vi er - men hvem vi blir i den nye relasjonen.

- Studerer du kun din utvalgte, ikke deg selv, kan du gå glipp av drømmeforholdet. Se også på deg selv i speilet, og ikke minst hvordan du opplever og oppleves i samspillet. Får dere frem det beste i hverandre?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer