Sexy:

5 tips som garantert får deg til å føle deg mer sexy

- Perfekt er ikke sexy, og derfor er det ikke noe vits å strebe etter dette kjedelige idealet heller, sier sexekspert.

SEXY: Cecilie Kjensli skriver om det å være sexy i KK-spalte. FOTO: NTB scanpix
SEXY: Cecilie Kjensli skriver om det å være sexy i KK-spalte. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen er utvilsomt mer sexy enn andre fra naturens side, men det er håp for alle. Å være sexy handler ikke om utseende, tro det eller ei. Det handler om attitude og selvtillit, og her får du noen tips som hjelper deg på vei.

1. Ta et aktivt valg

EKSPERTEN: Cecilie Kjensli er sexekspert og fast spaltist på KK.no.
EKSPERTEN: Cecilie Kjensli er sexekspert og fast spaltist på KK.no. Vis mer

Både stylingproblemer og dårlig kroppsbilde kan hindre deg fra å nå ditt fulle sexy-potensial. Stell pent med deg selv. Det er ikke sexy å sitte i sofaen hver dag og forfalle. Vil du føle deg sexy, må du bestemme deg for hva du vil gjøre med situasjonen. Klarer du ikke å nedprioritere potetgullet, må du ta et oppgjør med deg selv og akseptere at det er sånn du er og at du velger det selv. Stor og formfull er absolutt sexy, men ikke hvis du depper over tilstanden.

- Når du vil være sexy og få en mann interessert, er mitt hotteste tips å vise lysten og kåtheten din.

2. Vær tøff og ta initiativ

Når du vil være sexy og få en mann interessert, er mitt hotteste tips å vise lysten og kåtheten din. Vær tydelig og ta initiativ, gni kjønnet ditt og puppene dine mot kroppen hans når dere kliner, og ta litt regi i senga. Gjør det du liker og tenner på, og ikke vær beskjeden. Prippen sex er ikke kult! Vær raus med deg selv. Menn liker bedre villige damer som leverer sakene enn de som er stive, misfornøyde pinner.

LES OGSÅ: 5 ting som tenner kjæresten din

3. Ikke prøv å være perfekt

SEXY-TIPS: - Vær naturlig og avslappet, men velstelt. Ikke tenk at pynting og pent undertøy bare skal skje til fest, gjør det heller til en behagelig del av din hverdag, sier Cecilie Kjensli. Foto: NTB scanpix
SEXY-TIPS: - Vær naturlig og avslappet, men velstelt. Ikke tenk at pynting og pent undertøy bare skal skje til fest, gjør det heller til en behagelig del av din hverdag, sier Cecilie Kjensli. Foto: NTB scanpix Vis mer

Å være sexy handler ikke om å være perfekt. Det er et tåpelig ideal det ikke er noe poeng å strebe mot. Dessuten er det bare å ta en kjapp titt på typen. Er han så perfekt? Å være mest mulig «perfekt», pen og pertentlig blir bare kjedelig i lengden. Du skal heller ikke sammenligne deg med andre når du utforsker din egen sexykilde, du må finne din egen X-faktor og den sexy-formelen som funker for deg!

LES OGSÅ: Får han mørkere stemme når han snakker med deg?

4. Prioriter sexy-følelsen

Vi har liten tid i våre travle liv, men vil man føle seg sexy, må man prioritere seg selv og sette av kvalitetstid til sin egen seksualitet. Noen er heldige og har sexy-følelsen rett som det er, mens andre må jobbe for den. Tenk etter hva som får deg til å føle deg vel, og i hvilke situasjoner du føler deg sexy. Bygg videre på din egen kunnskap slik at du lærer hva som trigger deg og hva som får frem sexy-følelsen.

LES OGSÅ: Oh yes, disse 6 triksene gjør deg supersexy!

5. Slapp av

Vær naturlig og avslappet, men velstelt. Ikke tenk at pynting og pent undertøy bare skal skje til fest, gjør det heller til en behagelig del av din hverdag, uten at det blir ekstra stress. Fremhev det som er pent ved deg selv, bruk det du har, men ikke alt på en gang. Vær stolt av kroppen din og vis med din egen holdning hvordan du ønsker at andre skal se den.

LES OGSÅ: Undertøyet gutta synes er mest sexy

Til daglig driver Cecilie nettbutikken Cpunktet.no og Ceciliekjensli.no.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer