Dating:

6 personlighetstrekk de færreste tenner på

- Vi tenker ofte at menn er mest opptatt av kropp og utseende, men de fleste menn er opptatt av noe helt annet.

DATING: - En kjæreste eller partner skal være en bonus, noe som gjør livet bedre og ikke verre, sier eksperten. Foto NTB.
DATING: - En kjæreste eller partner skal være en bonus, noe som gjør livet bedre og ikke verre, sier eksperten. Foto NTB. Vis mer
Publisert

Hvis du er singel og på leting etter en partner har du garantert en lang liste over ønskede egenskaper.

Du vil gjerne ha en partner som er positiv, raus, ambisiøs, trofast og morsom. De fleste fokuserer på hvilke egenskaper de ønsker seg i en partner, og glemmer å ha fokus på hvilke egenskaper de absolutt ikke vil ha.

Ifølge forskere kan det å identifisere hvilke egenskaper du ikke ønsker deg i en partner være en bedre strategi for å velge riktig. Da luker du ut de som absolutt ikke passer til deg.

Så hvilke personlighetstrekk ønsker vi oss absolutt ikke i en partner?

En ny studie publisert i Personality and Individual Differences avslører seks personlighetstrekk som de fleste anser som «deal-breakere» i romantiske forhold.

6 personlighetstrekk

Alle har vi jo noe av dette i oss, men blir trekkene for dominerende, kan det avskrekke litt. Ifølge Psychology today er dette 6 personlighetrekk de færreste ønsker seg i en partner:

1. Ekkelt/uhygienisk

2. Avhengig

3. Klengete

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer