Kvinner og sex:

8 ting alle kvinner vil ha i senga

Det er ikke så komplisert som du tror.

USELVISK: Noe av det mest tiltrekkende ved en mann, er når han ikke kun tenker på sin egen nytelse, men hennes også. FOTO: NTB Scanpix
USELVISK: Noe av det mest tiltrekkende ved en mann, er når han ikke kun tenker på sin egen nytelse, men hennes også. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi er alle forskjellige i senga, og vi har alle ulike preferanser, og ulike ting som får oss til å fly i taket av begeistring. Likevel er det enkelte ting som er ganske universelle, og enkelte regler de fleste kvinner ville skrevet under på, skal vi tro Cosmopolitan.

LES OGSÅ: 4 rare ting som skjer med kroppen under sex

1. En partner som også bryr seg om vår nytelse

En kvinne er ikke hånden din, en fleshlight, eller et lignende mastrubasjons-verktøy. Ikke bruk kroppen hennes som et orgasme-verktøy, og rull over til din side av senga mens du antar at hun hadde det like bra som deg. Det er ikke slik det fungerer. Det kommer til å slå tilbake på deg, den dagen hun møter noen som faktisk tar seg av hennes nytelse også.

2. Ta ansvar for beskyttelse

Vær forberedt, og anta alltid at dere kommer til å bruke et kondom, med mindre dere har avtalt noe annet på forhånd. Ikke press henne til at du kan hoppe av i svingen, eller se uforstående ut når hun nevner ordet kondom.

3. Én orgasme

Sex burde ikke ende med én orgasme, men to. Om du vet at du kommer til å være utslitt etter å ha hatt en orgasme selv, burde du ta ansvar og sørge for at hun kommer først. Det er ikke rakettforskning.

LES OGSÅ: Sex kan bli bedre med årene!

VI VIL OGSÅ HA: Sørg for å gi henne en orgasme, så kommer hun garantert tilbake igjen. Foto: NTB Scanpix
VI VIL OGSÅ HA: Sørg for å gi henne en orgasme, så kommer hun garantert tilbake igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

4. Kommunikasjon

Det finnes en tid og et sted for hard og ordløs sex, men det å ha en partner som tar seg tid til å kommunisere innimellom, og dobbeltsjekke om alt er bra underveis, er alltid et pluss. Du får ikke noen ekstra poeng for å komme deg over mållinjen uten å ha sagt et eneste ord.

5. En ren seng

Det er veldig hardt å slappe ordentlig av, om senga føles klissete eller lukter vondt. Ingen vil føle at de blir innsauset av gammel sperm eller svette mens de har sex. Skift på senga!

6. Oppvarming

Dette er ikke et kappløp. Du kan ta deg litt tid til å hale ut tiden, og nyte ting underveis. Litt tålmodighet vil få deg ganske langt, og om orgasmen var det eneste vi brydde oss om under sex ville vi bare ha benyttet oss av vibratoren vi har under senga.

7. Fjern sokkene

For Guds skyld, fjern de sokkene før du hopper til køys. Det er så rart å se på noen som er kliss nakne, bortsett fra sokkene de har på føttene. Dessuten begynner vi å lure på om vi burde tatt av oss sokkene selv, eller om du har fobi mot føtter.

8. Ikke sleik oss i ansiktet

Jada, det kan være fint med litt tunge her og der, og det å kysse mens ting varmer opp kan absolutt være en god idé, men hold tunga innenfor munnen, er du snill. Det er ingen grunn til å spise opp halve ansiktet vårt, når du først er i gang.

LES OGSÅ: Stillingene som får deg til å komme raskere

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer