Krangling med kjæresten:

8 ting det ikke er greit å si i en krangel

Alle har vel sagt noe feil til partneren sin, men unngå helst disse gjengangerne ...

GJØR TING VERRE: Det er noen fraser som vi ofte tyr til som kan gjøre en diskusjon eller krangel enda verre. FOTO: NTB Scanpix
GJØR TING VERRE: Det er noen fraser som vi ofte tyr til som kan gjøre en diskusjon eller krangel enda verre. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Uansett hvor bra et forhold er, er det i blant vanskelig å unngå de store diskusjonene. Vi er alle forskjellige, og derfor har vi også forskjellige meninger og synspunkter. Det i seg selv er ikke en dårlig ting, men på grunn av akkurat det kan det ofte oppstå små gnisninger mellom oss.

Glemmer samboeren din å ta ut søpla, og du har sagt ifra tre ganger allerede? Eller har kjæresten din glemt at dere skulle på kino, og dro heller ut med vennene sine?

Det oppstår ofte små irritasjoner i et forhold. Som regel velger vi å holde dem for oss selv for å ikke skape unødvendige problemer av små ting. Likevel renner begeret over noen ganger, og da er det ikke så lett å holde tunga rett i munnen. Men det er spesielt noen fraser du bør søke å unngå.

Forrige uke skrev britiske Cosmopolitan en artikkel hvor «Women's Aid» fikk sagt hva de ikke synes er greit å si i et forhold. Vi har laget vår egen vri, og her er våre punkter:

LES OGSÅ: Dette gjør lykkelige par hver dag

1. «Har du mensen eller? »

En klassiker, men like irriterende å høre hver gang. Dette er noe jeg husker guttene på skolen synes var kjempemorsomt. Hvis en jente var litt irritert, sint eller bestemt, fikk hun den midt i fleisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer