Voksen kjærlighet:

Anders spurte etter 50 år

Etter 50 år ringte Anders til ungdomsvennen Eva og sa: Har jeg sjans på deg? Det hadde han. Seks år seinere er de fortsatt forelsket – og forlovet.

IRRITERENDE FORELSKA: De er 71 og 72 år gamle, men innrømmer glatt at de er like irriterende forelska som da de var 16. Foto: Stefan Jerrevång
IRRITERENDE FORELSKA: De er 71 og 72 år gamle, men innrømmer glatt at de er like irriterende forelska som da de var 16. Foto: Stefan Jerrevång Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Vi.no er både en nettavis og en Facebookgruppe for alle som er 50+ Er du en av oss? Følg oss her, og tips oss gjerne!

Denne artikkelen ble først publisert 18.september 2019, og republisert 9.april 2020 til glede for nye lesere.

(Vi.no): Det var som om tiden hadde stått stille da Eva Dahlman (71) og Anders Gullberg (72) møttes igjen på en boklansering arrangert av en felles venn i 2009. Flere tår hadde gått siden de var i samme vennegjeng på 1960-tallet, men begge to var akkurat som før. Hun: Søt og med sterkt engasjement. Han: Rebellen med rampete lugg. Eller, luggen var det kanskje ikke så mye igjen av.

– Jeg falt for deg da vi møttes på boklanseringen, sier Anders i dag. Eva følger på:

– Ja, og jeg for deg, men jeg visste jo at du var opptatt.

De pratet hele kvelden, men siden skiltes deres veier igjen. Anders hadde akkurat møtt en annen kvinne, så det skjedde ingenting til tross for at gnistene fløy. Hun gikk hjem til sitt singelliv, og han fortsatte å være sammen med sin nye kjærlighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer