Samliv

Avslører forhold: - Endelig

Det nyforelskede kjæresteparet kan endelig fortelle at de har funnet kjærligheten.

SAMMEN: Endelig kan de dele nyheten de begge har slitt med å holde inne. - Vi elsker hverandre, sier de i kor. Foto: Maria Moen Nordli
SAMMEN: Endelig kan de dele nyheten de begge har slitt med å holde inne. - Vi elsker hverandre, sier de i kor. Foto: Maria Moen Nordli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tine Kornelia Kløv (25) og Nicholas «Nikko» Løken (22) kan endelig avsløre at de er kjærester.

- Vi har prøvd å holde det skjult, men det er skikkelig slitsomt å gå rundt å være mystisk. Ingen av oss er særlig hemmelighetsfulle, ler Kornelia i møte med KK.

Den tidligere «Farmen»-deltakeren avslører at de begge har kjent til hverandre i noen år. De ble først ordentlig kjent i desember, under finalefesten til fjorårets sesong av «Good Luck Guys». Nicholas har selv vært med i programmet, og er for mange kjent fra TikTok.

Første møte

Kornelia begynner å forklare at hun dro på festen til tross for å ikke kjenne så mange som var der, og Nicholas skyter inn at han bare måtte gå bort og bli kjent. Det som overrasket dem mest, var hvor

- Jeg ser henne stå der, og hun er jo veldig attraktiv, så jeg gikk bort for å slå av en prat. Så går tiden bare, og plutselig har vi snakket i flere timer, forteller Nicholas.

Til KK forteller kjæresteparet at ingen av dem egentlig var interessert i å flørte eller finne seg noen på den tiden - faktisk hadde de begge bestemt seg for å kun fokusere på seg selv en tid fremover. Hverken han eller Kornelia var i særlig festhumør den kvelden.

- Jeg drakk jo ikke, så jeg inviterte henne med på å spille shuffleboard og fortsette samtalen i stedet, fortsetter Nicholas.

Det ble den første daten. Siden har de knapt tilbrakt tid fra hverandre. Begge ler og ser varmt på hverandre når de mimrer tilbake på kvelden, som tross alt ikke er for alt for lenge siden.

- Det er jo litt sykt, men det hele føltes bare så naturlig. Vi er veldig like i måten vi er på, og han har jo nesten bodd hos meg siden. Vi har liksom «smeltet» sammen, forklarer Kornelia engasjert.

De to er så samstemte at de til enhver tid fullfører hverandres setninger – alle klisjéene man har hørt om kjærlighet kommer til syne i samtalen.

-Det føltes som om vi hadde kjent hverandre i hundre år, begynner Nicholas.

-Ja, det var som å henge med en bestevenn jeg har kjent kjempelenge, fortsetter Kornelia.

Ingen tema for tabu

Siden første øyeblikk har de pratet om alt som kan prates om;

-Vi gikk rett inn på de dype temaene, vi snakket om tidligere forhold, hvordan vi tenker, hva vi ser etter i forhold og hvilke usikkerheter vi har, og verdier, forteller Nicholas.

- Vi er veldig like, det er nesten skummelt. Vi bestemte oss bare for å ha den åpenheten, så vi har virkelig sluppet den vanlige usikkerheten om hvor vi står, hva vi føler og hva som skjer mellom oss, fortsetter Kornelia.

De har begge møtt familiene til hverandre, og begge var positivt overrasket over hvor godt de ble tatt imot. Nicholas forteller at han og faren til Kornelia nærmest ble bestevenner etter første møte.

- Jeg var livredd for at familien hans bare skulle tro jeg var en sånn typisk bimbo, men jeg ble skikkelig godt tatt imot, forteller Kornelia.

- Vi er en veldig sammenknyttet familie, og mamma og pappa har alltid gitt meg råd om å ta det rolig og har alltid vært veldige skeptiske. Det var de ikke nå! De spør jo hele tiden om vi er blitt kjærester enda, forklarer Nicholas.

Ble kjærester

Likevel vanket det litt skepsis for hvor fort alt skjedde mellom dem, særlig blant Kornelias nærmeste. Ifølge kjæresteparet forsvant all skepsis da de fikk se dem sammen.

- Når ble dere egentlig kjærester?

- Vi har faktisk satt den første dagen som dato, ler Nicholas.

- Vi har jo vært sammen nesten hver dag siden, fortsetter Kornelia.

De forteller åpenhjertig om at det aldri føltes kleint eller påtatt mellom dem. Ifølge dem begge var det akkurat sånn det skulle føles å møte en potensiell romantisk partner.

- Han er så genuint snill, godhjertet og takknemlig, og jeg føler meg veldig satt pris på. Jeg har aldri hatt en partner jeg har kommunisert så bra med, forteller Kornelia.

Videre forteller hun at de alltid møter hverandre med nysgjerrighet og forståelse, og dersom uenigheter skulle oppstå, tar de det opp med én gang.

- Vi har også samme humor, vi kødder med hverandre hele tiden. Vi tar ikke oss selv så seriøst, legger hun til.

Respekterer hverandre

- Jeg føler meg veldig sett av Kornelia. Jeg føler meg også veldig heldig. Hun setter pris på meg og er veldig forståelsesfull - ikke minst er jeg imponert over at hun overlever med den energibomben jeg kan være, alt klumset mitt, ADHD-en og tjo og hei – jeg er jo litt mye, innrømmer Nicholas.

- Men det er jo jeg også, skyter Kornelia straks inn.

Hun fortsetter:

- Det er mye jeg kan føle meg problematisk på, uten at han reagerer på det overhodet. Det er mye vi kanskje forventer en negativ reaksjon fra den andre på, men så skjer det aldri!

Hun forteller om en gjensidig åpenhet og forståelse dem i mellom som gjør at de aldri gruer seg for å ta opp noe som plager dem. Mange unngår å ta opp

-I stedet for å holde ting inne og la det bygge seg til noe stort, tar vi det bare med en gang. Da slipper vi at det oppstår varige problemer og blir stress, sier Nicholas enig.

Kjæresteparet understreker at de begge har stor respekt for hverandre og hverandres følelser, fremfor å avfeie hverandre eller ta den andres bekymringer personlig.

- Vi har en avtale om å aldri legge oss med ryggen til hverandre, selv om vi ikke har snakket ferdig. Vi er fortsatt glad i hverandre selv når vi kan bli sure på hverandre, forklarer Kornelia.

NY NETFLIX-SUKSESS: Den nye svenske Netflix-serien «Love & Anarchy» tar for seg forbudt kjærlighet på kontoret. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Forstå, ikke reagere

For mange er det vanskelig å ta opp utfordringer eller vansker i et parforhold. Det har turtelduene erfart fra tidligere.

- Vi har kanskje vært med partnere som har helt ulikt syn på ting som oss selv. Man blir ikke direkte konfliktsky, men unngår å ta opp det man trenger å snakke om, fordi man vet det ikke vil bli noen løsning, forklarer Kornelia.

Begge er hun opptatt av å aldri avvise, avfeie eller bagatellisere hverandre. De snakker ut, løser, for å deretter sette punktum. På den måten forklarer de at de slipper å dra opp de samme kranglene gang på gang.

- Hvis det er noe jeg ikke skjønner vil jeg heller at han skal sette meg inn i hvordan han tenker, i stedet for å si ting som «nå overreagerer du». Da blir man jo indirektebedt om å legge lokk på følelsene sine – det tror jeg de fleste har opplevd, forteller Kornelia.

De forteller om en etablert trygghet dem i mellom, hvor begge har til hensikt å forstå, fremfor å reagere eller dømme partneren. Begge har følelsene «utenpå» kroppen, og ikke særlig til «pokerfjes». De opplever å være veldig påkoblet hverandre.

- Vi er veldig dårlige på å lyve begge to, i såfall er det bare om tulleting, som at jeg sier jeg har tatt ut av oppvaskmaskinen når jeg ikke har det, ler Kornelia.

- Og så hører jeg at du reiser deg opp for å gjøre det, og da ler vi bare av det, overtar Nicholas.

Viktig å tåle hverandre

Kornelia understreker at det likevel vil oppstå uenigheter, diskusjoner og misforståelser når man er to – uansett hvor like man måtte være:

- Man kan helt fint være sure på hverandre, det skjer jo. Men vi kaller hverandre aldri stygge ting og vet vi er glade i hverandre uansett. Vi fokuserer aldri på problemet, men leter heller etter løsningen, sier hun.

De klarer knapt å ta øynene fra hverandre, og rommet er fylt av så mye omtanke og kjærlighet at det nærmest lyser. Gjensidighet, åpenhet og trygghet – på hverandre like fullt som i dem selv, gjentar seg stadig vekk. Det er viktig for dem begge å møtes på midten og anse hverandre som likeverdige samarbeidspartnere, fremfor konkurrenter.

- Vi har jo noen mislykkede forhold bak oss, hvis ikke ville vi jo ikke vært her nå, men da har man jo lært seg hvordan man er og hva er triggere i et forhold for eksempel, forklarer Kornelia.

- Jeg vil ikke endre på noe av det jeg har gått gjennom, om det er depresjon eller forhold som ikke har funket, for det er faktisk det som gjør at jeg er den jeg er i dag. Alt det har bare gitt meg mer forståelse for de utfordringene man måtte møte på, fortsetter Nicholas.

RYKTEFLOM: Da paret kom i matchende antrekk på NRJ Music Awards, begynte romanseryktene for fullt. Foto: Maria Moen Nordli
RYKTEFLOM: Da paret kom i matchende antrekk på NRJ Music Awards, begynte romanseryktene for fullt. Foto: Maria Moen Nordli Vis mer

Dømmer ikke

Nå vet de godt hva de trenger, og på den måten var det ikke vanskelig å forstå når noe faktisk stemte.

- Folk tror kanskje vi er overfladiske eller bare tenker på utseende og at det er derfor vi er sammen, men det er veldig langt fra sannheten, smiler Kornelia.

- Det beste er at vi har samme verdier, det er det som gjør at vi kommer så godt overens og gjør oss til en «perfect match». Så er det en bonus at vi har så mye til felles og at jeg elsker personligheten din! Og at du ser veldig bra ut, stråler Nicholas.

- Har dere sagt at dere elsker hverandre?

- Ja det har vi, sier de i kor.

-Men jeg sa det først, poengterer Kornelia.

-Men jeg var den første som sa jeg var glad i henne, avbryter Nicholas.

Kornelia sier at hun ikke gadd å ville ikke holde noe tilbake.

- Jeg bestemte meg bare for å si det, fortsetter Kornelia.

- Og da svarte jeg «jeg også, jeg har tenkt på det lenge!», smiler Nicholas.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet