Ble lurt

Ble gravid med samme mann - uten å vite om hverandre

- Han var en drøm - ekstremt romantisk. Vi snakket om giftemål og hele pakka, sier «Nina», som senere skulle finne ut at kjæresten hadde et forhold til flere.

LURT: Begge kvinnene KK har snakket med hadde en relasjon til den samme mannen, og begge ble gravid med han. Foto: Ida Bergersen
LURT: Begge kvinnene KK har snakket med hadde en relasjon til den samme mannen, og begge ble gravid med han. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg skammer meg skikkelig! Jeg har knapt sagt det til mine nærmeste, fordi det er så flaut, sier «Viktoria».

Ved siden av Viktoria, sitter «Nina». Begge to har brunt, langt hår, og tatoveringer. En annen ting de har til felles, er at de er trebarnsmødre – og at de hadde et forhold til den samme mannen.

- Han var en drøm. Ekstremt romantisk – han fikk meg til å føle meg trygg, sett og forstått. Vi snakket om giftemål og hele pakka, sier Nina.

- Vi planla at han skulle flytte inn hos meg – han kunne ikke se for seg et liv uten meg. Jeg har aldri opplevd slik kjærlighet, sier Viktoria.

Alt gikk veldig fort

Nina møtte denne mannen, la oss kalle han «Sebastian», for åtte år siden. Han var fire år eldre, og de datet en periode, før de valgte å avslutte.

- Jeg innså at han var veldig glad i damer, og jeg skjønte at det ikke ville bli noe seriøst, så jeg innledet et forhold med en annen.

I februar fikk Nina og Sebastian kontakt igjen, og denne gangen mente Sebastian alvor – trodde Nina. Han var raskt ute med å fortelle hvor forelsket han var, og at han kunne se en fremtid sammen med henne. De satt og så på biler med seks seter – slik at de kunne få plass til Ninas tre barn, og hans barn.

- Den bilen satt vi og så på sammen, vi også, skyter Viktoria inn.

For han kom med de samme lovordene til henne, etter at de ble kjent via TikTok. Det startet med en følgeforespørsel, deretter kommenterte han videoene hennes, og sendte meldinger. De kom veldig nære hverandre, da de delte sorgen de bar på.

- Jeg har mistet mannen og broren min, og han har mistet et barn. Jeg åpnet meg veldig for han, fordi han var så forståelsesfull, god til å lytte, i tillegg til at han bekreftet følelsene mine. Det var godt å snakke med han. I ettertid har jeg forstått at han «brukte» sorgen min, sier Viktoria.

SJARMERT: Viktoria falt for denne mannen, som hun trodde hun kunne dele alt med. Foto: Skjermdump
SJARMERT: Viktoria falt for denne mannen, som hun trodde hun kunne dele alt med. Foto: Skjermdump Vis mer

Unnskyldninger

Både Viktoria og Nina møte Sebastian i februar. Nina møtte han ofte i starten, men etter hvert ble møtene sjeldnere, og unnskyldningene kom oftere.

- Han sa at han var veldig suicidal. Om vi hadde en avtale, kunne han avlyse noen få timer før, fordi han var så «dårlig», og bare ville være alene. Men han jobber like ved der jeg bor, så han kom ofte innom.

- Han stoppet innom her en del også. Vi møttes ofte på bensinstasjonen, for å spise og prate, sier Viktoria.

Lange, romantiske meldinger og kjærlighetsvideoer på Tiktok ble sendt til begge to. I ettertid har de sett at mye av det var klipp og lim.

Ble gravid med samme mann - uten å vite om hverandre
KLIPP OG LIM: I ettertid ser Nina og Viktoria at Sebastian har sendt stort sett akkurat de samme videoene til dem. Foto: Skjermdump
KLIPP OG LIM: I ettertid ser Nina og Viktoria at Sebastian har sendt stort sett akkurat de samme videoene til dem. Foto: Skjermdump Vis mer

Begge ble gravide

I løpet av denne tiden, ble både Nina og Viktoria gravide med Sebastian. Det var overhodet ikke planlagt, og begge to hadde bestilt time til abort – uvitende om at det var samme dag. Noen dager før, spontanaborterte Nina. Den kvelden, var Sebastian sammen med Viktoria.

- Jeg husker at telefonen hans blinket noe voldsomt, men han sa at det ikke var noe farlig, minnes Viktoria.

På samme tid satt Nina hjemme, uten å få svar fra kjæresten sin, og måtte takle spontanaborten på egenhånd.

- Jeg er egentlig glad for at jeg spontanaborterte, for Sebastian prøvde å overbevise meg om å beholde barnet. Han lovte å stille opp og være en god far, og jeg var jo forelsket i fyren. Han prøvde virkelig å gjøre det vanskelig for meg.

Viktoria klarte ikke å fortelle han om aborten før etter at hun hadde gjennomført.

- Jeg visste at han bar på en stor sorg over barnet han hadde mistet, så jeg ville ikke gjøre det vanskelig for han. Da jeg fortalte om aborten, ble han veldig lei seg og gråt, fordi han ville ha den ungen.

Ble gravid med samme mann - uten å vite om hverandre

Avsluttet den romantiske relasjonen

Nina var i et forhold med Sebastian, mens Viktoria datet han en stund, før det skar seg et par måneder ut i forholdet.

- Vi hadde avtalt at jeg skulle møte barnet hans, noe som er en stor greie. Men så avlyste han i siste liten, og var stille i flere dager. Jeg trodde at han hadde tatt livet sitt, jeg ble jo kjemperedd.

Litt senere hadde de to avtalt å dra på tur til Sverige sammen, men han avlyste samme dag, fordi han var «suicidal».

- Han sendte snap dagen etter, om at han var i Sverige. Da ble jeg fly forbanna, og valgte å avslutte forholdet. Etter det sendte han lange meldinger om at han hadde det så fælt, og at han ville ta livet sitt.

Viktoria er en omsorgsfull person, og hun sa at hun kunne stille opp for Sebastian som en venn. De fortsatte dermed å ha en nær relasjon, og facetimet ofte.

Mistenksom

Nina jobber i en salong, og en dag i mai så hun et navn på kundelisten som hun stusset over. Hun husket å ha sett navnet til denne personen, heretter kalt «Gina», poppe opp mange ganger på telefonen til Sebastian, da hun kjørte ham hjem fra fest en gang.

- Jeg hadde en liten mistanke om at hun hadde en greie for han. I bilen den gangen hadde han bare omtalt henne som en «gæren venninne», men jeg ble litt mistenksom da jeg så navnet.

Mistanken vokste da Gina skal ha fortalt Nina mange detaljer om forholdet sitt. Dette handlet om hvor han bodde, hva han jobbet med, at han hadde barn... veldig mange av detaljene stemte med Sebastian, og Nina fikk en stor klump i magen.

Nina forteller at en venninne av Gina ringte. Hun plukket opp telefonen og sa: «Snart ferdig. Sebastian og jeg skal på gåtur etterpå».

- Det gikk helt i svart for meg. Jeg avsluttet behandlingen, og ringte Sebastian. Han tok ikke telefonen, men sendte en melding hvor han skrev at han ikke kunne prate. Jeg sendte melding og spurte når han hadde tenkt å fortelle meg at han hadde hatt en annen dame i tre måneder, sier Nina oppgitt.

Sebastian svarte at det var komplisert, og at Nina ikke kom til å forstå.

- Jeg ringte til Gina, og sa at hun måtte komme tilbake, fordi jeg hadde noe å fortelle henne.

Flere forhold på siden

Gina skal ha funnet ut at Sebastian hadde flere forhold til ulike kvinner. Nina mener at det var derfor hun oppsøkte henne i salongen.

- Jeg viste henne meldinger mellom han og meg. Jeg viste henne alt.

Da Sebastian omsider svarte, fortalte han Nina at han skulle slå opp med Gina. Han sendte et skjermbilde av tekstmeldingen han hadde sendt til Gina, hvor han skrev at hun fortjente bedre.

Sebastian var vel uvitende om at tre timer senere, skulle alle de tre involverte jentene møte opp på døren hans.

- Aldri vært så kvalm før

Viktoria hevder at Gina tok kontakt med henne etter at hun var hos Nina.

- Jeg ante ikke hvem hun var, men jeg fortalte sannheten: At jeg kjente Sebastian godt. Deretter ble vi enige om at hun skulle komme hjem til meg.

Gina skal ha møtt opp hos Viktoria, hvor de snakket ut om alt. Viktoria valgte å bli med for å konfrontere Sebastian.

- Jeg har aldri vært så kvalm før i hele mitt liv, sier hun.

Hadde kontakt med flere kvinner

Nina og Viktoria møtte opp hjemme hos Gina, da hun bodde rett ved Sebastian. Tross den anspente og surrealistiske situasjonen, forteller Nina at hun brast ut i latter da Viktoria kom inn døra.

- Vi er jo prikk like! Han har utvilsomt en type, sier Nina med en latter.

Ifølge Nina og Viktoria fant Gina ut om Sebastians forhold ved å gå gjennom kommentarer og likes på Tiktok-videoene hans.

På dette tidspunktet, var det ifølge Nina og Viktoria totalt åtte kvinner som hadde en relasjon til Sebastian. Alle brunetter, og mange av dem hadde tre barn. Aldersspennet er fra midten av 20-årene, til midten av 30-årene.

- Jeg så at han hadde kontakt med andre mens han og jeg var sammen, men vet ikke om han var i et forhold eller flørtet med flere samtidig, skriver Gina i en e-post til KK.

Konfrontasjonen

Nina, Viktoria og Gina gikk bort til Sebastian, og ringte på. Han ville ikke åpne døren, men til slutt skal Gina ha klart å overtale ham. Døren åpnet seg.

- Han så rett inn i øynene mine, og sa: «Ikke faen». Så gikk han. Det ansiktet glemmer jeg aldri, sier Nina.

- Jeg har aldri sett han så blek, sier Viktoria.

Sebastian gikk rett inn på kjøkkenet og åpnet seg en øl. «Kom og prat med alle damene dine, da. Jeg skjønner at det er hardt å opprettholde alle forholdene dine» ropte Nina, som ikke er redd for å si ifra.

- Han var skikkelig feig, sier Nina.

Ble gravid med samme mann - uten å vite om hverandre
UNNSKYLDER SEG: Meldingsutveksling mellom Sebastian og Viktoria dagen de konfronterte ham. Foto: Skjermdump
UNNSKYLDER SEG: Meldingsutveksling mellom Sebastian og Viktoria dagen de konfronterte ham. Foto: Skjermdump Vis mer

Ble spurt om å ta opp lån

Etter konfrontasjonen har hverken Nina eller Viktoria snakket med Sebastian, bortsett fra å kreve tilbake pengene de hadde lånt bort til ham. Begge to måtte mase for å få tilbake beløpet han skyldte. De mener at han har et stort beløp i kredittgjeld, og at han fortsatt skylder noen av de andre involverte penger.

- Jeg betalte telefonregningene hans, da mobilen ble sperret, forklarer Nina.

- Jeg var nær ved å ta opp billån på vegne av han, sier Viktoria.

- Føler dere at dere var naive?

Begge to nikker samtykkende.

- Jeg føler meg ordentlig dum, sier Viktoria.

- Jeg er veldig glad for at vi ikke lot han møte barna våre. Det er vi veldig strenge på, begge to, sier Nina.

God på unnskyldninger

- Hva tenker dere om alt dette nå?

- Det var fryktelig mange unnskyldninger, og avtaler ble kansellert gang på gang. Han var så lei seg hver gang, og hadde en god grunn. Vi var jo mye ute i offentligheten sammen, og det er et lite sted, så man mistenker ikke at det er noe galt da, sier Nina.

- Han var flink til å ro seg vekk. Jeg aner ikke hvor mange ganger han «sovnet på sofaen» eller hadde «drukket dårlig melk» så han ble syk. Men mot slutten begynte det virkelig å skurre. Men samtidig: Forholdet var såpass ferskt, og da prøver man å ha litt ekstra forståelse, sier Viktoria.

Nina og Viktoria mener at Sebastian har et bekreftelsesbehov som er helt vanvittig.

- Det er veldig ekkelt å tenke på hvordan han holdt på. Noen dager, har han startet dagen hos Gina, dratt til meg etter jobb, og avsluttet hos Viktoria på kvelden. Han hadde sex med alle på samme dag, og jeg tviler på at han rakk å dusje mellom besøkene, sier Nina, og rister på hodet.

- Vi føler oss brukt og utnyttet. Det er en form for overgrep, mener Viktoria.

Trigget mange vonde følelser

Alle jentene var naturligvis veldig såret av Sebastians oppførsel. De hadde følelser for samme mann, som de føler ble utnyttet på det groveste.

- Det har trigget veldig mange vonde følelser hos meg. Vi sliter med å stole på mannfolk, begge to, sier Viktoria.

- Jeg har aldri vært en sjalu person, men nå merker jeg at jeg ikke har tillit til noen, uansett hvor søte og snille de fremstår. Sebastian var så omtenksom, og gjorde alt for at jeg skulle føle meg trygg. Når det da går an å være så falsk, uten at man får mistanke, tror man jo at alle kan være sånn. Det har ødelagt veldig mye. Dessverre, sier Nina.

Resultert i et nært vennskap

Til tross for en sår og vanskelig situasjon, har det kommet noe godt ut av den absurde situasjonen også: Nina og Viktoria kjente ikke til hverandre fra før, men nå har de blitt bestevenner.

- Viktoria og jeg er klin like. Vi er nesten ukomfortabelt like, og blir spurt om vi er søstre uansett hvor vi går, sier Nina.

- Jeg er veldig glad for at vi har hatt hverandre, og sammen har vi prøvd å legge det vonde bak oss. Vi feiret Sebastians 30-årsdag med å dra på sydentur sammen, sier Viktoria, og ler godt.

I en e-post til KK skriver Gina at Sebastian ba alle tre om unnskyldning, og at han sto for det han hadde gjort mot dem.

- Forholdet vårt endte den dagen jeg fikk vite om Nina, og at han hadde hatt en flørt med Viktoria. Jeg har fått med meg at han har funnet lykken, og jeg ønsker han alt godt, skriver hun.

KK har forsøkt å få kontakt med «Sebastian» ved flere anledninger, uten å få svar. Vi har valgt å anonymisere alle de involverte, av hensyn til familie og barn.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer