Forhold:

Blir du ofte frustrert på kjæresten? Gjør dette neste gang

8 tips for å roe ned når du er sint.

SINNEMESTRING: Mange har vanskeligheter med å kontrollere sitt eget temperament, men det finnes gode teknikker for å roe ned før sinnet tar overhånd. FOTO: NTB
SINNEMESTRING: Mange har vanskeligheter med å kontrollere sitt eget temperament, men det finnes gode teknikker for å roe ned før sinnet tar overhånd. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Vi er vel alle sinte, frustrerte eller irriterte innimellom, enten en frekk medpassasjer presser seg foran deg på bussen, en god venninne skuffer deg eller samboeren strør rundt seg med skitne sokker på soveromsgulvet.

Tidligere forskning viser at husarbeid er det par krangler mest om, og klær som flyter, en full oppvaskmaskin, skitne vinduer eller ulike prioriteringer kan føre til gnisninger i mange parforhold.

Når slike irritasjoner og frustrasjoner oppstår er det derimot lite hensiktsmessig å eksplodere, kjefte eller snakke nedlatende til partneren din.

Setninger som «Du roter alltid» eller «Du tar aldri ut av oppmaskmaskinen» gjør som regel bare mer skade. Bruk heller noen smarte teknikker for å roe ned og adressere problemet på en fornuftig, voksen og behersket måte... Høres enkelt ut, ikke sant?

Det et absolutt lettere sagt enn gjort når sinnet koker i deg, så hvordan kan du løse det i praksis?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer