Orgasme

Bokaktuelle Cecilie Kjensli deler sine 5 beste orgasmetips!

- Gå omveier og ikke rett på sak.

SEX FRA AH TIL ÅH: I disse dager er Cecilie Kjensli aktuell med en ny sexbok som går rett på sak.  Foto: Caroline Roka
SEX FRA AH TIL ÅH: I disse dager er Cecilie Kjensli aktuell med en ny sexbok som går rett på sak. Foto: Caroline Roka Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At enkelte temaer blir lest og snakket om mer enn andre er en velkjent sak, og sex-relaterte bøker og artikler er klassiske eksempler på nettopp dette. Cecilie Kjensli, som er sexinspirator og innehaver av nettbutikken Cpunktet.no, vet at vi nordmenn (og de fleste andre der ute i verden) ikke kan få nok av sex, og er derfor i disse dager aktuell med boken «Sex fra Ah til Åh». 

Boken beskrives som følger: 

«Dette er en kokebok for sexlivet som er smekkfull av gode oppskrifter med orgasmegaranti både for deg som liker det mildt og deg som foretrekker det hot. Som i de fleste andre kokebøker, får du i denne boken menytips til både kjappiser og gourmetsex. Du får også gode ideer til hvordan du kan pimpe opp hverdagssexen – som er den vi har mest av!»

«Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier fra forfatteren selv. Den gir også svar på spørsmålene vi ofte stille i forbindelse med sex: Hvordan få orgasme under samleie, eller i det hele tatt? Hvilke stillinger fungerer best? Hvordan gir man partneren uforglemmelig munnsex? Hvilke sexleketøy er deilige, og hvordan kan man introdusere dette i forholdet? Og hva i huleste gjør man når sexpartneren gjennom de siste 20 årene skal byttes ut med en ny?»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer