Orgasme

Bokaktuelle Cecilie Kjensli deler sine 5 beste orgasmetips!

- Gå omveier og ikke rett på sak.

SEX FRA AH TIL ÅH: I disse dager er Cecilie Kjensli aktuell med en ny sexbok som går rett på sak.  Foto: Caroline Roka
SEX FRA AH TIL ÅH: I disse dager er Cecilie Kjensli aktuell med en ny sexbok som går rett på sak. Foto: Caroline Roka Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At enkelte temaer blir lest og snakket om mer enn andre er en velkjent sak, og sex-relaterte bøker og artikler er klassiske eksempler på nettopp dette. Cecilie Kjensli, som er sexinspirator og innehaver av nettbutikken Cpunktet.no, vet at vi nordmenn (og de fleste andre der ute i verden) ikke kan få nok av sex, og er derfor i disse dager aktuell med boken «Sex fra Ah til Åh». 

Boken beskrives som følger: 

«Dette er en kokebok for sexlivet som er smekkfull av gode oppskrifter med orgasmegaranti både for deg som liker det mildt og deg som foretrekker det hot. Som i de fleste andre kokebøker, får du i denne boken menytips til både kjappiser og gourmetsex. Du får også gode ideer til hvordan du kan pimpe opp hverdagssexen – som er den vi har mest av!»

«Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier fra forfatteren selv. Den gir også svar på spørsmålene vi ofte stille i forbindelse med sex: Hvordan få orgasme under samleie, eller i det hele tatt? Hvilke stillinger fungerer best? Hvordan gir man partneren uforglemmelig munnsex? Hvilke sexleketøy er deilige, og hvordan kan man introdusere dette i forholdet? Og hva i huleste gjør man når sexpartneren gjennom de siste 20 årene skal byttes ut med en ny?»

Boken skrevet av Cecilie Kjensli og journalist Caroline Korsvoll, og illustrert av Hanne Løvdal. Ifølge forfatteren er den for alle som ønsker å få mest mulig ut av sexlivets gleder. 

Har du ikke tid (eller kanskje energi) til å sette deg ned og lese en hel bok om hvordan du kan oppnå orgasme? Slapp av, Kjensli har delt sine 5 beste orgasmetips med oss. Disse finner du under bildet! 

SEX FRA AH TIL ÅH: I disse dager er Cecilie Kjensli aktuell med boken "Sex fra ah til åh".  Foto: Produsentene
SEX FRA AH TIL ÅH: I disse dager er Cecilie Kjensli aktuell med boken "Sex fra ah til åh". Foto: Produsentene Vis mer

LES OGSÅ: 6 ting de færreste vet om orgasme

Ekspertens 5 beste orgasmetips

1. Lås døra! Sørg for å være alene hjemme helt uten forstyrrelser så du kan ha en skikkelig deilig stund for deg selv. 

2. Ta en dusj, lukk øynene og kjenn varmen fra vannstrålene som treffer hode, nakken og som sildrer nedover brystvortene, magen, vulva, og rumpa. Tenk på en du synes er deilig, og lek med vannstrålen også på klitoris.

3. Hvis det ikke har gått for deg allerede kryper du under dyna, og finner fram til en erotisk novelle, eller en småsnuskete film på nett. Trenger du ikke inspirasjon lukker du øynene og ser for deg en deilig elsker eller flere som akompanjerer deg i senga.

4. Stryk deg over kinnet, og sug på fingrene. La de varme hendene beføle deg slik du selv liker å bli tatt. Gå omveier og ikke rett på sak.

5. Tapp forsiktig med fingrene på klitoris, og hold litt tilbake. Fungerer dette dårlig øker du trykket eller tar en snarvei med vibrator. Når du kjenner at det er like før det går for deg, lar du fingrene gli inn for å kjenne hvor myk, glatt og varm du er. Vil du avslutte med en dyp og inderlig orgasme er det best å bruke et g-punkt-leketøy. Fingrene finner ikke fram alene, men med en anatomisk utforma godsak er det faktisk en smal sak. Det er ikke juks å ha fingrene på klitoris i tillegg. Det er faktisk nødvendig for de fleste.

Til info: «Sex fra Ah til Åh» gis ut av Aller Forlag som er eid av Aller Media. 

LES OGSÅ: Disse tre sexstillingene øker sjansen for orgasme

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer